Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenavale

Marketing

Pula i.. karting :)

opet novi post.. ovo mi je rekordsmijeh.. hehe.. nemam uopce vremena pa zato i ne pisem bas postove al sad sam slucajno ostala budna do jako kasno pa koristim priliku da napisem nesto..
ovako.. s obzirom na to da sam cesto u Opatiji, vidjela sam plakat koji reklamira karting.. tako da smo Andrej i ja jucer isli na izlet u Pulu da bi isli na karting.. i bilo je prejako.. iako je bas kasnio 40min. ali nema veze, isplatilo se.. jos sam pod dozivljajem.. imala sam srece da sam dobila jaci autic za manje para.. hehe.. ali dobro.. necu sad o detaljima.. u Puli nismo isli samo na karting.. prosetali smo gradom i tako.. mog reci da sam se iznenadila.. zadnji put kad sam bila tamo, grad mi je bio odvratanrolleyes.. ali jucer sam malo bolje razgledala i bas mi je simpa gradic.. ima i on svoje prednosti..
evo par slikica:
Image Hosted by ImageShack.us
staza

Image Hosted by ImageShack.us
Andrej

Image Hosted by ImageShack.us
Andrej & ja

inace, jucer je meni i Andreju bilo 5 mjesecicerek.. ne mogu ni opisati koliko sam sretna uz njega i koliko mi on znaci u zivotu.. predivan je osjecaj znati da te netko tako voli ali je isto tako predivno osjecati takvu ljubav prema nekome..

pozz svimawave

Post je objavljen 12.07.2007. u 01:15 sati.