Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/san

Marketing


„Tko je došao? Vidi tko je došao! Tata!“ – reče mama.
„E, eeeeeee...!“ – reče sin, i počne tapkati koljenima po stanu i bježati lijevo desno ili se zaleti do tate i oće da ga dignem. Kada ga podignem onda mi krene pokazivati po stanu „E. Ee!“, kao da mi prepričava što se sve danas desilo...

Ponekad kad ga počnemo maziti on se samo ukoči, niti se miče niti išta guguće, samo čeka i uživa, par sekundi i onda bris. A, kad mu je potrebno njege onda se sam legne kraj nas i čeka da ga pomazimo, nije mu potrebno puno, samo par sekundi :).

Par dana je bila dobra igra sa kadicom u kojoj smo ga prije kupali. Nekako je dospjela do dnevnog boravka i postala igračka. Kako se Mačak sada penje po svim stvarima do kojih dospije nogom, a jako je gibak, igra se sastojala u tome da u kadu uđe i izađe, sam. Svaki put kad bi uspio i sjeo u kadu, mi bi morali pljeskati i veseliti se, a on bi sam sebi pljeskao i vikao od radosti. Kad bi izašao, ista stvar. Jednom sam mu tako držao kadicu, ali nisam ga pratio pogledom i kad je ušao on se počne veseliti, ja ne reagiram, on meni „eeee!“ ja ga pogledam, i onda udri u veselje i pljeskanje!
Sada ga kupamo u tuš kadi. On i mama unutra na tuširanje, ja vani čekam princa sa ručnikom i zabavljam ga kroz staklo kuš kade. Kada se treba oprati kosica, onda su to suze... kada je samo ispiranje znoja onda se to obavlja u lavandinu. Ponekad je sve kul i smijeh, a ponekad su to opiranja i suze...

Kada Mačak nešto jede, svakako to želi podijeliti s drugima. Ne samo s mamom i tatom, sa svim ljudima koji su mu OK. Jutros ispraćaju oni mene na posao i sretnemo nonu na donjem katu. Mačak je grickao keks. „Daj noni keks“ reče otac, „ma neće nona keksa“ reče nona, a Mačak ispruži ruku i keksom na nonu, prije nego se snašla keks je već bio noni na usnicama i Mačak ne odustaje dok nona nije gricnula. „Vidiš da nona voli kekse“ :o).

Bio bi to gotovo savršeni život da se noću spava...


Post je objavljen 11.07.2007. u 15:29 sati.