Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/research

Marketing

Prikljuci se akciji Humanitarni banner

Elres Magazin pokrenuo je akciju "Humanitarni banner" s ciljem doniranja financijskih sredstava onima koje je to najpotrebnije. Zakup humanitarnog tekstualnog bannera (tekstualnog prostora za oglasavanje) stoji 70 kuna za mjesec dana prikazivanja. Tekstualni banner prikazuje se na svim stranicama Elres Magazina kao i na stranicama sviju ukljucenih web stranica. Sponsor (oglasivac) uplacuje zeljeni iznos za prikaz bannera na racun hrvatskog Caritasa, nakon toga putem eMaila info(et)electronic-research.com dostavlja nam kopiju uplatnice te mu se potom otvara korisnicki racun na nasem Ads serveru gdje moze pratiti statistiku svoje kampanje. U ovaj vid humanitarnog oglasavanju mogu se ukljuciti sve web stranice osim onih sa erotskim, ilegalnim ili rasistickim sadrzajem. Svi oni webmasteri koji se ukljuce u ovu akciju imaju pravo da i sami besplatno dobiju svoj prostor za oglasavanje i otvara im se korisnicki racun na nasem serveru, znaci webmaster pomaze ovu humanitarnu akciju, a s druge strane besplatno reklamira svoje stranice.

Humanitarni banner

Svaki webmaster koji ima svog sponsora moze da odluci gdje ce se uplatiti dobijena sredstva, no uplata na neciji racuna moze se izvrsiti samo iz humanitarnih razloga kao npr. pomoc braniteljima, oboljelima, stradalima, sportskim udrugama, itd. Tekstualni banner moze da sadrzi reklamnu poruku do 20 rijeci.

Uvjeti koristenja za oglasivace:


  • Uplata zeljenog iznosa na racun hrvatskog Caritasa

  • Kopiju uplatnice, vas tekst do 20 rijeci, URL link za banner, vasi osobni podaci (ime i prezime ili tvrtka), vas eMail - poslati na nasu eMail adresu - info(et)electronic-research.com

  • Putem eMaila dobiti ce te account (korisnicke) podatke

Uvjeti koristenja za webmastere:


  • Ugradnja HTML koda u vasu web stranicu

  • Na nasu eMail adresu poslati - vas URL link, vas tekst do 20 rijeci.

  • Putem eMaila dobiti ce te account podatke i HTML kod za ugradnju u vasu web stranicu


Post je objavljen 11.07.2007. u 13:48 sati.