Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexymiss

Marketing

Krivo je more....hehe...;))...

Evo mene opet….rekla sam da ću se sad češće javljati….da me ne zaboravite i špotate…..hehe

Danas ću malo opširnije napisati kako je bilo na moru….
Bilo je luuudo i nezaboravno ko i svako ljeto do sad…
Prvi dan kad sam došla bila sam umorna jer sam putovala 9 sati i došla sam oko podne…cijeli dan sam spavala…zvali su me na kupanje ali ja sam bila jednostavno pre umorna ali ih nisam mogla odbiti kad su me ok 22h zvali da idemo na noćno kupanje….donjeli su votku i jucie i gitaru…rekla sam da se neću kupati, ali me prisilno namakanje u odjeći nije prošlo….bacili su me u more….kako je bilo hladno…to mi je bilo trežnjenje….hehehe….
Došla sam doma oko 3 u jutro i to s Mrkvicom s njegovom motorom….bil je mrtav pijan ….trebalo nam je 4 km…da dođemo valjda 5 min….luđak…ovim putem ga pozdravljam….ki$$....
Ostali dani su bili odlični ali se nije bog zna što događalo…
Budila sam se oko 12…jela…išla na kupanje s ekipom….nekad s motorom…nekad sa skuterom od Nixa…a nekad nas je buraz od Barbare vozil s autom…joj kak je zgodan…metalac….
S kupanja sam došla oko 20h…i išla se spremat za van….nekad smo išli na noćno kupanje…nekad na cugu i hodali po bircevima, a nekad smo igrali play station kod dečkiju i lude se zajebavali, a vikendom smo išli u disco i po zabavama….i tak….znate kak je na moru…
Svaki dan nisam išla prije 4 po noći spavati…ah, nije mi žao ničega što se dogodilo….
Osim što je Leo strgal nogu na pedalinama, a Mrkvica nakon 9 dana nakon što sam došla, otišao na Hvar….a kaj ćeš…nije mi bilo dosadno bez njega….
U petak (zadnji dan, pošto sam u subotu morala doma, rano ujutro s avionom u 6:50) bila je zabava dolje kod mene na plaži i glavnoj rivi….Išli smo negdje oko 23 h da svratimo do birceva i pokupimo ostatak ekipe…i tamo smo bili do ponoći…a šta ćemo tamo ranije radit kad zabave i počnu tak negdje….
Plesali smo, pili, ludovali….pušili….i tak…
Rekla sam da ću ići oko 2 doma jer sam se morala naspavati pošto se u 5 dižem….a znate kak sam bila doma do 2….yeah right!!!!!
Ipak je to zadnji dan…a spavat ću kad dođem doma…..
Još smo ludovali….i glupirali se…i svašta…(ostatak vam neću napisati….pošto nije za svačije oči….a onima kojima to mogu reći, će saznati…haha)
Došla sam doma oko 4…tak da sam spavala samo 1 sat….ali sve je to za ljude…

I to vam je okratko…o događanjima na moru…bilo ih je puno…
Znate, kad ne idete sa starcima na more…kak nebi bilo ludo….
Svaki sam dan iskoristila do maksimuma….ludovala, izlazila, pila kolko ide, tulumarila, zajebavala se, glupirala, barila (ups, to nisam trebala reći)….

Ljudi volim vas sve…i vi se lijepo zabavljajte na praznicima….
Pusa svima…KI$$.....



Post je objavljen 11.07.2007. u 13:22 sati.