Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/happygirls6

Marketing

Ti koji imaš najljepše oči. Neka vjetar ti nosi sve moje riječi. Neka mjesec te ljubi umjesto mene. Ti sanjaj o toploj zvjezdanoj noći, a ja ću sanjati tvoje oči.
Kada ti vidim u očima sjaj, kada se nasmiješ oko sebe osjetim raj, a kada ugledam lice kao što je tvoje shvatim da anđeli ipak postoje!!
Zbog tebe mirišu ruže, zbog tebe pjevaju ptice, zbog tebe mi suze klize niz lice...Sada znam što je ljubav, zašto srce boli...BOLI JER TEBE BESKRAJNO VOLI!!!!!!!
Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovat po licu, neću pustit suzu izdajicu, poljubit ću te u snene oči i tiho nestati u noći.
Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudnu moć. Možda se stvorim kraj tebe i poljubim za laku noć.
Daleko si od očiju ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...
Želim da me jednom zagrliš, moje usne da poljubiš, moja osjećanja da probudiš, želim da kraj mene dišeš, a ne samo poruke da mi pišeš.
Pišem ovu slatku poruku, u ovom slatkom trenutku. U slatkom satu, mojem slatkom zlatu. Imam slatku tremu jer se javljam najslađem stvorenju!!!
Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noći ove! Laku noć
Ostavljam te zauvijek -to ti malo lažem. Voljet ću te zauvijek-sad istinu kažem. Budi sa mnom-nemoj da se šališ. Priznat ću ti nešto-sad mi puno fališ.
ET...MILOV...OTAZ..ap crevkir u milov et ad alker masin adakin it ad alitejs es mas ovarpu ČITAJ UNATRAG.
LJUBAV JE KAO DELFIN STO SE OBASJAN MJESECINOM KUPA U BESKRANOJ TOPLINI TVOJIH OĆIJU, I ZATO NIKADA ,NIKADA IH NEMOJ SKLOPITI JER KAZU DA DELFINI UMIRU U TAMI.
Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da najljepši odleti!





Post je objavljen 11.07.2007. u 11:02 sati.