Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

A amo probat nešto

Patience-Koning...Tip 1...1,25

Moodi/Santoro-Amrit/Quereshi...Tip 1...1,15
Bogdanović/Spadea-Fish/Isner...Tip 1...1,30
Mathi/Vlieg-Krato/Lamme...Tip 1...1,22
Rapid Beć-Tirol...Tip 1...1,45
Kvota: 3,305
Ukratko: ....Need a little patience,yeeeeeaaa,just a little Patience...pivali su Gunsi prije skoro 20 godina. I ovi igrač mi drag radi toga. Ali on ne traži puno strpljenja. Uredno rastura po chalengerima,a kad se okuša ozbiljnijeg tenisa,zapapri svima. Dobijao je on Davidenka,F.Lopeza,Zabaletu,Mantillu...dok ga je u trećem kolu Roland Garrosa jedva dobia Đoković u 5 setova,i to u 2 taj brejka. Prije 10 dana je osvojia turnir u Italiji,ali je onda 3 dana posli razočarao ispavši u prvom kolu Torina,valjda od umora. Sad se ozbiljno posvetia ovom turniru i u prvom kolu isprašia Hemmesa 6-1,6-1. Konig je domaći igrač,ali mu nije ni do kolina. U prvom kolu uspio iznenadit inaće vrlo dobrog Lukasa Lacka u 3 seta,i to će mu valjda donit pomak među prvih 700 na Atp ljestvici,ali danas neće slaviti.
Moodie je dobar tenisać,a u paru sa Santorom dovoljno mu je da samo udara lopticu da pobjedi! A za ove druge nikad čua. Na turnir su ionako došli sa pozivnicom.
Bogdanović je dobar i u singlu i u paru,a s obzirom da je u singlu iznenađujuće izgubio,virujen da če se ovdi extra potrudit ne otić odma doma ženi i dici. Spadea-odličan igrać,dok Fish i ovi drugi nisu nešto.
Mathiu i Vliegen su profesori za ove opet nikad čua igraće s pozivnicom.
I Rapid Beč,biram umisto Salzburga,jer im je motivacija i priprema na visokoj razini ove godine. Igraju Intertito kup,dobili su doma nekad odlične slovake 3-1,dok Tirol,tj.Wacker je ima samo jednu pripremnu utakmicu kontra trenutno užasnog Spartaka iz Moskve,što su rutinski izgubili 2-0. Mislim da Rapid najavljuje bolje dane sa uvjerljivom pobjedom danas.

Post je objavljen 11.07.2007. u 02:17 sati.