Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmisli

Marketing

I sine mi odjednom misao: dugo ne bijaše posta...

..dobra večer! kao što sam u naslovu i rekao, primjetio sam da je blog neko vrijeme bio malo zapostavljen, najviše zbog obaveza vezanih uz školu i slične pičke materine, a i malo sam se više bavio MySpaceom, i kao da su me njegove čari odvele do stanja neke delirične napušenosti.. molim da ovo zanemarite. pod maskom bezbrižnosti i vlastite debljine golim sam rukama iscijedio iz samoga sebe znanje koje je svojom silinom svrgnulo zle sile osnovnog matematičkog aparata.. ah, ma baš sam cool..

u petak ja i tomi idemo na more. na lošinj. to će biti apsolutna pustolovina dvojice vagabunda, koji će haračiti okolnim otocima, i svuda iza sebe ostaviti spljoštene čepove.. najbolje low rajdanje ikada! u zagrebu na busnom kolodvoru imaju dobru kavu, samo se nadam da ove godine neće potrajati 4 sata.. (svako objašnjenje ovog je apsolutno suvišno, samo mogu reći da je bila anegdota) sretan nam put!

vratimo se prvom ulomku.. osnovni matematički aparat. dugo sam razmišljao o tome, o samoj definiciji tog svemirskog pojma, i ostao sam zatećen njegovom kompleksnošću. jednom me prigodom moja precijenjena profesorica matematike (koja ne stane u ekran veličine 16:9, pitam se zašto) pred pločoom pitala, i ja sam, naravno, bio uzoran i nepokretan poput kosog tornja. ona je, na moje iznenađenje, ostala skamenjena od veličine mojeg (hm) neznanja, pa me kao grom ošinula izjavom koju ću pamtiti dovijeka: domagoj, pa ti nemaš pojma ni o osnovnom matematičkom aparatu! i dobio ja jedan, i otišao dalje spavati k svom supatniku, ljudskom jajetu. to ne bi bio nikakav značajan događaj, da ja nisam kasnije krenuo u mislima proučavati taj osnovni matematički aparat. on mi je ispunjavao vrijeme i život, sve je imalo smisla. umjesto učenja, ja sam zadnje tjedne nastave provodio u nadobudnom traganju za tom stvarčicom koja je za čovjeka osnovni matematički aparat. nakon dugog vremena suzio sam izbor.. u natjecanju ostali su čekić, lopata, crni prišt, komad kruha, susjed, žlica te čušpajz od poriluka.. koji od njih sedam (7!) će postati onaj koji ljudskom rodu diktira postojanje? koji od njih jest osnovni matematički aparat? pogađajte. ja ću vam svoj odgovor na tu enigmu napisati kad se vratim s mora. 8 mjesec bejbe. profesorice, hvala na jebenoj ideji za post. sve vas seksualno pozdravljam, želim vam ugodne praznike, i puno ježevih bodlja među noktima. pozdrav, drink+be merry!

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-11

Post je objavljen 10.07.2007. u 21:57 sati.