Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

× ... aLmost anythiNg is eaSier to get into thaN out of... ×

× heLou pipL ×

ovi križići su mi supaČčččČčččČ! jessssSSssSss!
no pa da.. i sad pišem novi post i sad misLim da sam fora.. ccc.. a opče nisam no neMa beDa!

i taKo.. ovih dana je supač ovak živOoooOOOoooOt! pa da. MiMač i tiLLy su spavaLe kod meNe i sve supač biLo rofl evo imam i tu sLikica od vaNka kad smo biLi i taKo.. hihih.. evo vidite vampirkiJe maLe :)

Image Hosted by ImageShack.us
mimač i juRa

nismo mogLe pavati po noći, a Djeca kukuruza su biLa dosadna i MiMač je zaspaLa pa smo si tiLLy i ja ošle skuhati pudniG :) da! i taKo.. hihih.. onda smo pojeLe aL' smo i MiMač maL' ostaviLe , pa je onda ona papaLa kad se probudiLa oko poL 4 u jutro :D pa smo još pojeLe kokice maL' i gLedaLe teLeviziJu i tako... drugi daN za ručaK kuhaLe smo si neš fiNoooOOooo.. pa vidite :D

Image Hosted by ImageShack.us

efo.. da poJasnim šta smo papaLe.. hihi.. dakLe, meso na štapičima.. hihi.. one kuLerske.. kJuL! krastavci.. hihi.. to je tiLLy sLagaLa.. da. s vrhnjem.. pda.. i povrće.. da! i zdravo i fiNo.. aL supač smo mi to riješiLe.. i još sve pospremiLe za sobom.. da. i kroasane smo jeLe.. i spekLe si.. hhihih.. naraFno! pDa! i sad još maL' bLiže.. hihih.. da, i tiLLy i mimač isto na sLiki.. piškice.. da!

Image Hosted by ImageShack.us

i tako radiLi svašta.. kHm.. pa da.. niš Lošeg.. hihih.. ne ne.. sve najboLje.. i evo moRam stavit ovu seksi sLikicu.. hihih.. najseksačkiJa je, jeL? hihih.. pDA!

Image Hosted by ImageShack.us

no i tak.. hihih.. i kako sam rekLa.. radiLi smo svašta.. hihih.. a to svašta jeeeeeeee..

Image Hosted by ImageShack.us

hihih.. na toj sLikici je Jura, maj frend.. hihi .. i susjed.. mda. na kroVu.. a jooooJ.. išaL je po onu Lopticu za badminton.. hihih.. a MiMač ju je zabaciLa goRe.. a supaČ mi je sLikica ova... baš seksi.. hihi.. aJme pa da.

Image Hosted by ImageShack.us

..i dok je on hodaL po krovu, a MiMač se vozikaLa s njegovim skutićom BogTePitajKud, Blaf a.k.a Denis i ja smo se sLikaLi.. hihih.. pDa.
i tako.. a imam još neke sLikice aL' nisu neš pa oNda.. više dobijete drugOm priLikom.. da.

idem sad.. ideeM.. neZnam kuD aL' idem... i tiLLy i MiMač.. ne se Ljutiti,, ja vas voJiiiiiiiiM.. da! a Denis i Jura, supaČ su sad negde na moRu yes a dosadno buDe bez njiH aL' okić.. aH! ak mi razgLednica ne doĐe,.. uuuF.. oNda jaO si ga nJima.. hihih.. pda.

idem sad..

× boKač pipL ×

Post je objavljen 10.07.2007. u 20:38 sati.