Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojasuzica

Marketing

Jedan događaj i gospodin On

ljudovi...
jučer na treningu osjetila sam jedan od najvećih strahova u mome kratkom životu.moj brat se pri kraju nešto naljutio na mene i tatu jer je bio već jako umoran,a i ja sam ga malo izazivala smijeh.uzeo je torbu i rekao da ide doma.znala sam da njegovu ljutnju ne treba shvaćati preozbiljno,a doma bi pješke iz Opatije bio za 10 sati.
tata i ja nastavili smo trening bez njega,ali uskoro je pao mrak i dok je tata skupljao loptice ja sam otišla vidjeti što je s bratom.
i tada se dogodilo. ispod auta ugledala sam njegovu ruku,a budući da su u strahu velike oči,do ruke ležala je glava s licem moga brata.sok koji sam za to vrijeme pila zapeo mi je u grlu i počela sam luđački kašljati."ruka" se onda pomaknula i tako sam shvatila da je to zapravo rep neke mačke,a glava njena guza.ne mogu opisati olakšanje koje sam osjetila.također sam spoznala koliko zapravo volim to dosadno razmaženo biće.
pravog sam (i živog) brata našla par metara dalje od auta.nagnuo se na ogradu i rekao:"ako padnem dolje,sve što imam ostavljam mami i tati!"
kako su ti klinci nevjerojatni!
iako sam znala koliko je bratu sve ovo ozbiljno,morala sam se nasmijati jer je ograda s koje se namjeravao baciti bila jedva dva metra od poda.
rekla sam mu da se ne glupira i pokušala ga smiriti.nekako sam ga nagovorila da se makne s ograde,a tada je i tata došao.
eto,ništa posebno,ali meni je taj događaj puno značio.
inače sinoć sam saznala tužnu vijest o gospodinu Njemu.nisam plakala.nisam vrištala.samo sam stisnula zube i suze zadražala duboko u sebi.pokušala sam se nasmijati.nije bilo lako,ali stvarno sam se bolje osjećala.
nikada,ali nikada neću prežaliti priliku koju sam imala i koju sam tako olako prokockala.i to samo zato što sam slušala druge.
uopće ne želim pisati o gospodinu Njemu,ali pišem o onemo o čemu mislim,a to je uvijek i samo gospodin On.
tužno je to...sve je bilo savršeno...sada je savršeno ništa.
znam da on nije jedini,ali ima nešto u gospodinu Njemu tako posebno.sama njegova pojava me fascinira.
tako je drag...tako dobar...potpuno suprotno od dečki koji su me prije privlačili; grubi,popularni,nekakve face...gospodin On je tako drugačiji od njih.
morala bih sada ići...
a vi,ljudovi,što da vam kažem...drž'te se!

pusa kiss
illona wave

Post je objavljen 10.07.2007. u 12:49 sati.