Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niamonitamo

Marketing

Zašto večeras ne idem ni na otvaranje Ljetnih Igara ni na JINX-e?

Razlozi za neodlazak na otvaranje Ljetnih Igara
Ne idem zato jer mrzim gužvu, zato jer će po zakonima vjerovatnosti cijeli grad biti pun zamantranih turista, kao i nešto malo manje zamantranih te malo više pijanih domaćih. Jedino što bi me eventualno moglo natjerati je činjenica da bi moglo bit što piletine, ali ... not worth the trouble, ako mene pitaš.
Moglo bi se lako dogoditi da osim Dubravke "nisam se zdebljala nego se haljina skupila u pranju" Šuice pojavi i ostala vrhuška naše politčke i ine scene, kao npr Dr. Ivo "blato, mulj i objede" Sanader, Jadranka "nisam zgodna, al' sam zato ružna" Kosor, Vladimir "di mi je loza" Šeks, i Stipe "nisam maneken Gilette-a" Mesić zajedno sa pripadajućim osiguranjem.
Čak i da mi netko zajamči potpuni nedostatak gužve i gore navedenih likova (osim Meska, on mi je u biti od svih njih jedini imalo simpatičan) ne bih ni onda išao iz prostog razloga jer mi je ta "priredba" neopisivo dosadna kao npr sedmo trčanje na WC zbog radi proljeva za vrijeme prvog poluvremena utakmice Brazil - Hrvatska na SP2006 ( Ne, hvala na pitanju, to nije moje vlastito iskustvo, već frendovo. I onda dok smo gledali i dok je on baš sedmi put trčao na WC, onaj govnar Kaka - pazi samo simbolike - nam zabije gol. Drugi frend se zadere SRANJE !!!, a ovaj iz zahoda odgovori "nemaš pojma koje")

Otvaranje i same igre jesu tradicija Grada, ali nakon pedeset i kusur otvaranja to može biti zanimljivo jedino nekome strancu ili Petru "zijev" Čobankoviću. Mislim nije da je faking ceremonija svake godine različita nego oni dole nešto seru, pa onaj gore nešto seru. pa oni dole reknu da evo glumaca, pa on reče "neka uđu" pa još malo seru, pa vatromet.
Iz sveg srca se nadam da noćas zalije kiša pa da im se one jebene perike natope vode. Onda bi mogao bit sljedeći scenarij : Prvo oni dole pokislo seru, pa onaj gore mokro sere, pa oni reču da su glumci tu i da su okisli, pa on reče neka uđu, ali da mu slučajno nitko nije maznuo njegov kišobran!

A što se tiče razloga zašto neću poći pogledati kako Jadranka "Ripper mi nije dao da pjevam, pa se predomislio" Bastaji... ovaj Ivaniš - Yaya i Coco "nu mi zulufa" Mosquito zvuče uživo ... jebiga radim sutra rano.

Post je objavljen 10.07.2007. u 13:47 sati.