Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> sWe šTo SaM VoLjeLa, a TeBe SaM woLjeLa, Swe šT¤ SaM SaNjaLa, a TeBe SaM SaNjaLa, ma ZaR SaM PoGRiješiLa šTo SaM Se SmijaLa KaD Su Mi GowoRiLi Da SWI SU DEČKI SVINJE!!!

elouu.... eto me opet :)
par puta sam dobila neku štafetu.... pa ajde da jednu napišem!!:::

1.) bojim se maškara.... možda zvuči smiješno, ali ih nikad nisam voljela. mislim onu djecu koja se navečer obuku u nešta i idu po kućama. prošle godine sam skoro zaplakala kad su me poslalali dolje da im odnesem nešto.... naravno nisam otišla, nekako sam se izvukla.... dobro nije čudno što ih se bojim jer je mene strah svega živog i ne živog ((mraka, horora, lutki)).... ajme lutke isto ne podnosim. nema šanse da mi neka npr. plišana životinja bude u sobi dok spavam.... ((ma čudna sam vam ja biljka :) ))

2.) ne mogu zaspati dok mi zavijese nisu savršeno namještene. ako su i malo pomaknute moram ih fino sredit i tek onda mogu zaspati sa mirom. :)

3.) mama i tata su me prozvali ,strojem za uništavanje'! neopisivo je kako s lakoćom uvijek strgam stvari. u zadnje se vrijeme u obitelji uvijek prepiremo oko toga. mama je rekla da mi ne može nakupovat stvari kolko ja mogu potrgat. fotić sam zeznula, ni mobitel nije nešto sasvim u redu.... a leće.... desnu sam slomila u 6 mjesecu.... oke, naručimo mi novu.... i sve bi bilo dobro da i tu neki dan nisam slomila dok sam ju prala.... ma treba to znat! sad su mi naručili još jednu, no ako ta ode.... loše mi se piše.... a npr. tehničke koje koristim u školi --- ni jedna ne traje duže od 2 tjedna.... žalosno....

4.) ponekad poželim biti muško.... ne pate se oni kao mi.... LoL.... npr. nemaju dugu kosu pa se ne kuvaju ljeti, ne mogu biti trudni, ne provode sate i sate u kupatilu sređivajući se, nemaju ,one dane u mjesecu', ali ono što mi je najvažnije: nisu tako osjećajni.... ako nešto kažu boli ih briga.... ne grize ih savjest ako nešto naprave i skoro nikad ne mare za tuđe osjećaje....

5.) obožavam zvijezde.... sinoć kad smo bili vani legla sam na travu i gledala nebo!! to mi tako čarobno izgleda.... sad kad je ljeto došlo, pa je nebo bez oblaka s puno zvijezda i zvjezdica.... nešto preljepo!! ne znam šta ima tako posebno u tome, ali svaki put me iznova očara....

mislim da sam i ovaj put dosta pisala....
pozz svim blogerima ((posebno andreji mojoj jer sam joj zaboravila poslat nešto što sam obećala)), anonimcima koji me komentiraju ((i onima za koje znam tko su i za one koje ne znam)), i vejiki vejiki pozzdrav marini i valentini s kojima sam se išla rolati JUTROS U 9 SATI! bzvz, puklo nas ((sad mi se cijelo vrijeme spava))

pa-paaa



,.,,,,...,,.,DODATAK:::.:


eo samo da se javim još jednom prije nego odem na more.... idem sutra ((petak 13.)) ujutro i neće me biti do jedno 28.7. ((oko dva tjedna)).... ajde ajde nemojte tugovat izdržat ćete vi bez mene....=)) ma šalim se, taman ćete se fino odmorit, neću vam dosađivat.... i pusa andreji koju znam samo preko bloga i koja opet ne želi da odem na more ;) ma ak si izdržala onih 10 dana, izdržat ćeš i ovih 14, 15....=) brzo će to proć!!

i za Tebe: ((prepoznat će se ova osoba))
ako si se odlučila promijeniti totalno te podupirem, to je tvoja stvar, ali samo da ti kažem.... već mi nedostaje stara Ti!! ona s kojom sam provodila većinu vremena i koju sam zavoljela. ne kažem da mi se ovakva ne sviđaš, ali meni i još nekim osobama si bolja onakva kakva si bila svih ovih godina.... neki dan sam se čudno osjećala pored tebe, kao da te ne poznajem! iako se više i ne družimo toliko, svejedno sam ti ovo željela reći! i da.... pazi zbog koga i zašto se mjenjaš?!?!! odakle ta ideja uopće?! pusaa.... luv yaa ((I AKO OVO PROČITAŠ NE PIŠI NIŠTA OVDJE NEGO POŠALJI MAIL))

eto ljudi moji.... čujemo se još danas i onda tek pri kraju mjesecu.... nedostajat ćete mi!!
LoVi VaS TeJa!!

Post je objavljen 10.07.2007. u 13:50 sati.