Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogbyoneshitnagirl

Marketing

Nastavak......onog kao dugačkog posta.........=)

.............sad sam na red došla ja.............
Čitam neku super knjigu "Čokolada".
Praznici = dosada i usamljenost
Jučer mi se javil dečko i veli da mi nekaj mora u srijedu dati. Gorimburninmad od znatiželje kaj je to.
Jedva čekam subotu na novoj je Mrak film, gledala sam ih sve ali ipak........
Totalno me živcira dok mi teta pokušava glumiti mamu..........
* * *

Ja sam totalno bi se moglo reći "dvolična". Kaj da sam " dvostruka". Dok sam doma ili kd bake ili tak nekaj uvijek glumim neku "glupu slatkicu" i svi uvijek misle kak sam dobra i mirna ikajtijaznamsve...A... Marijanom ili s društvom ili u školi radim gluposti, psujem(uglavnom govorim "jebote"....) uglavnom radim sve kaj si "moja "draga" obitelj" nebi ni zamisliti mogla. Staroj se nikad ne povjeravam (nema pojma da imam dečka ili tak nekaj...). S starim se svađam, uglavnom se on dere na mene ili staru (a ja se zatvorim u kupaonu i......i.......plačem............ Takozvana "sestra" mi je glupalud ko kladalud uvijek i neprestano ma živcira......... Tak da (zvuči umišljeno ali ipak) ja sam jedina donekle normalna osoba u obitelji..........
Jedino kad si mogu dati malo više oduška i slobode je dok sam s Marijanom. Ona mi je poput sestre, jedina je osoba koju smatram pod "obitelj".


Iskreno se nadam da ovaj blog nebu pročital nitko koga poznam osim Marijane.
See you!!!!!!!!!!!! Ostavljajte mi puuuuuuuuuuunooooooooo komentara!!!!!!!!!!!!!!wavemahwaveyeswinksmijehpuknucubangburninmaddeadheadbangnutzujowave=)

Post je objavljen 10.07.2007. u 13:00 sati.