Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Mario Princ u Portugalu

Znam, znam, reći ćete - "Nije nikakva novost, čitali smo na Profightstore-u, samo si prepisao." Točno tako, prepisao sam. Mogao sam staviti link, ali kako si štampam svoje postove, valja i ovaj zabilježiti, neka ga. Za koji dan će ga na Profightstore-u izgurati nove vijesti iz borilačkog sporta, a meni i vama će ostati pri ruci.

Talentirani hrvatski kickboksač Mario Princ (24) 21. srpnja 2007. nastupit će u Portugalu na jakoj priredbi "KlasH Champions Battefield II". No mladi Riječanin neće imati lak posao, budući da je za protivnika dobio jednog od najboljih svjetskih kickboksača Aalviara Limu (29).

Tamnoputi Lima (180 cm, 75 kg) višestruki je svjetski kickboxing prvak, te osvajač prestižnog Super League turnira 2005. godine. U 41 profi borbi ostvario je 30 pobjeda (15 nokautom), 8 poraza i 3 remija.

Mario Princ (177 cm, 72 kg) trenira u Kickboxing klubu "Klana" i iza sebe ima oko 30 profesionalnih mečeva. Nekadašnji europski prvak u low kicku može se pohvaliti i da je nastupao u najjačem svjetskom thaiboxing natjecanju Super League , gdje je u 4 nastupa ostvario dvije pobjede i dva poraza (oba od iskusnijeg Sahina Yakuta ).

Raspored borbi:
. Aalviar Lima (Cape Verde) - Mario Princ (Hrvatska)
. Tim "TNT" Thomas (Engleska) - Paulo Balicha (Portugal)
. Fadi Merza (Austrija) - Olli Koch (Njemačka)
. Tahir Menxhiqi (Kosovo) - Nelson Furtado (Portugal)
. José Barradas (Portugal) - Paulo Telmo (Portugal)



Eto, želim Mariju puno sreće.




Post je objavljen 09.07.2007. u 23:08 sati.