Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponekadjemanjevise

Marketing

DEJA VU - film dostojan svoga imena

E sad jedan dan gledala sam ovaj film, "deja vu" i morem reči da je super!
Film je snimljen u studenom prošle godine (2006.) i sad se prikazuje u našim kinima...
U glavnoj ulozi je Denzel Washington koji glumi ATF-ovog agenta-istražitelja Douga Carlina.
Inače, to je akcijski triler redatelja Tonyja Scotta.

"Svatko od nas je iskusio uznemirujući misterij osjećaja déjá vu – tog bljeska sjećanja koji se dogodi kada nekog upoznate po prvi puta, a osjećate kao da tu osobu znate cijeli život. Ili kada prepoznate neko mjesto iako tamo niste nikada ranije bili.
No, što ako su ti neobični, jezivi osjećaji zapravo upozorenja nekako poslana iz prošlosti ili nagovještaji budućnosti koja nas tek čeka?"

Što se radnje tiče imate ovako nešto: U napetom novom akcijskom trileru producenta Jerrya Bruckeheimera i redatelja Tonya Scotta, snimljenom prema scenariju Terrya Rossia i Billa Marsiliia, upravo déjá vu osjećaj neočekivano vodi ATF agenta Douga Carlina (DENZEL WASHINGTON) kroz istragu stravičnog zločina. Pozvan na uviđaj nakon kataklizmičke eksplozije bombe na trajektu u New Orleansu, Carlin je na pragu otkrića da je osjećaj za koji većina misli kako im se samo pričinjava zapravo nešto mnogo moćnije – i to otkriće će ga povesti u nevjerojatnu utrku kako bi spasio živote stotine nevinih ljudi.
Kako Carlinova istraga postaje sve kompliciranija, ne samo da propitkuje samo tkanje prostora i vremena, već se pretvara u inovativnu ljubavnu priču koja se razvija unatrag, kada Carlin otkriva zbunjujuću emotivnu povezanost sa ženom čija prošlost skriva ključ sprječavanja katastrofe koja bi mogla uništiti budućnost. U djeliću sekunde koliko traje pogled, bez izgovorenih riječi no ipak s potpunim povjerenjem, Carlin prihvaća jedinu priliku da promijeni sve...

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 11.07.2007. u 05:33 sati.