Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabeshtija

Marketing

kratki pregled

Imam razloga za slavlje. Prošli tjedan sam dala dva ispita i tako konačno svela ispite na jednoznamenkasti broj! Ostalo mi je dakle 9 ispita od devetog mjeseca, pa na dalje.

U subotu sam bila na svadbi. Ženio se frend od dečka i bilo je prilično dobro. Opet sam nakon dugo vremena izterorizirala svoja stopala štiklama, makar moram priznati da sam se dobro držala.. od nekih pola 17 do pola 4 ujutro.
Jučer sam se vraćala u normalu, te pred kraj dana svratila na kratko s dečkom na Jarun na 20-godišnjicu Univerzijade. Nije bilo loše, al bilo bi bolje da nisu imali tehničkih problema pa se s bine nije niš čulo.

Danas sam se uhvatila posla. Očistila sam i pospremila sobu koja je postala leglo prašine za vrijeme kada sam žestoko spremala ispite. Kad sam već imala usisavać u rukama, usisala sam i ostatak stana. Otišla sam u dućan pokupovat namirnice. Skuhala sam ručak. Oprala sam i pospremila suđe. I u međuvremenu sam bila dva puta u šetnji s Fridom, te pogledala nove epizode (još neprikazane kod nas) serija Rescue me i Tree Hill.

Sutra imam u planu riješit se dlačica koje su u međuvremenu narasle po nogama, napraviti domaću paštetu od tunjevine, držat dečku palčeve koji ide na drugi razgovor za posao, družit se s frendicom i držat joj podršku u šopingiranju, te na kraj dana, družit se s dečkom na cugi.
Inaće, prije nekih mjesec dana sam saznala da ništa od koncerta Toy Dollsa u Splitu :tužna i razočarana:. Koncert je otkazan zbog nekih malih zahtjeva što tovari od organizatora nisu mogli ispuniti. Olga se vrlo korektno ispričao svim fanovima u Splitu i u Hrvatskoj sa žaljenjem i napomenuo da će jednom koncert ipak biti održan.

Toliko za sada...


Post je objavljen 09.07.2007. u 19:33 sati.