Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/let3

Marketing

Koncert u Harteri

Za početak dužan sam jedan odgovor MAJSTORICI. Ovi naši kombinezoni se ne mogu nigdje kupiti. Oni su plod naše mašte, koju je oblikovala modna kreatorica Tajči Čekada. Ako te zanimaju detalji mozes joj se osobno obratiti na adresu: tajcicekada@yahoo.com.

U međuvremenu smo imali dosta koncerata, pa se zato ne uspjevam javljati po nekom ritmu, već je to u velikoj kontri sa tijekom svijesti i sveopćom logikom... disharmonično, perpetu magično, anioni, trinioni, zakopan u zemlju sve do očiju koje režu pogledom kao laserom i iza sebe ostavljaju zgarišta



powered by ODEO


Nikako ne mogu izbiti iz glave naš riječki koncert u Harteri.
O tome je teško bilo što napisati pa sam odlučio spomenuti tko je sve sudjelovao u projektu i cijelu priču popratiti sa što više fotografija i video snimaka.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Osatak materjala moramo čuvati za naš prvi DVD. Rekao bi da je jedan od razloga što je koncert tako lijepo uspio zato što je u cijeloj priči sudjelovalo tako puno ljudi.
Znači bili su tu: zbor Jeka Primorja, vokalno lokalno scenski modno osvještena banda Riječke Pičke i plesna grupa Flame, gitaristi iz grupa Downfall i Fathe,r; prateći vokali Martina Vrbos i Mateja Majerle, brass sekcija iz Slovenije EnPleh. Za realizaciju M.U.Z.I.S. projekta zaslužni su arhitektonski biro Randić - Turato i ja (što je ujedno i nastavak suradnje venecijaskog bienala). Prostorni video radili su retro_elektro, video Frenki i Marin, a osnovni koncept scenografije i rasvjete Deni Šesnić.

Hvala im svima.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 09.07.2007. u 15:00 sati.