Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trulakobila

Marketing

Ponukan razno raznim objedama i komentarima koji nas prozivaju pijancima, a i da sa malim zakašnjenjem održim obećanje dano gđi JJ alias Super Inčici alias Galami pokušat ću ove dvije bliske teme objedinit u jednu. Iako je trenutno aktualnija tema mora morao sam se vratiti par tjedana u nazad.
Za početak mogu samo poručiti autorima dotičnih komentara da ih nabijem na alkoholičarsku kiflu.naughty Kaj bi trebali pisati kako smo taj dan popili kavicu sa dosadnim susjedomnamcor, kako sam na poslu pročitao novine, kako sam cijeli dan imao prst u uhu i pijevao borbene, kako sam sam sebi dosadan pa okolo jebem ljude po blogovimaheadbang, kako sam sa Lukom i Bornom bio u fensi lanđ barubang. Odmah sam se uzrujao i još jednom poručujem ovima da ih nabijem.......
Možda je netko zavistan što postoje ljudi koji se znaju dobro provesti i dobro zajebavati jer se njima cijeli život jedna dosadna monotonijaburninmad.
A sad na drugi dio koji sam obećao da ću napisati, a to je događaj sa svadbe našeg dragog druga hokejaša. Gdje je tu poveznica? Sjedili smo za stolom sa tipom koji je tako trul da je to neopisivo i nadasve sam sebi već dosadannamcor. Pokušali smo ga malo oraspoložiti, ali njemu nema pomoći. Đabe njemu fensi šmensi obleka, neki fensi posao, lova isl kad je tip za k..... i cijeli će mu život tako proći dok ga jednog dana supruga balticom ne česne po glavi.
Da se čovjek ženi, udaje ili što već, bi li više volio pozvati ovakvu dosadnu spodobu na svadbu.............

Image Hosted by ImageShack.us

...........ili hrpu veseljaka koji su u stanju cijelu svadbu podići na noge do ranih jutranjih sati?

Image Hosted by ImageShack.us

Pa vi procijeniti koga bi više voljeli imati u društvu i tko je tu alkoholičar. Možda popijemo kad je neko događanje, ali se nikad ne izretardirao kako bi se izretardirala ovakva spodoba da popije 3 gemišta. Izgledao bi kao monstrum čupavac i ubrzo bi zazivao bračke jelenove negdje iza planjke. To kod nas nebute nikad vidjeli. Toliko o tome.
Veselim se moru i još bi me samo više razveselilo kad bi one anonimuse mogli svezati štrikom za brod pa da se i oni s nama malo voze po Jadranu, a i u marinama bi nam mogli glumiti bove. Nama će to ovako nekako izgledati, a vi anonimusi crknite.....

Image Hosted by ImageShack.us

Robi


Post je objavljen 09.07.2007. u 14:05 sati.