Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

P.I.N.K.

P!nk, Ljubljana, 5.7.2007. (točno 2 godine i jedan mjesec od Avril :P), Muc i ja, starci su nas vozili.
Bilo je super, prvo smo razgledavali Ljubljanu, koja mi se baš svidjela. Onak je mala, slatka... čista. :) Bili smo u Skelet baru, kafić koji izgleda ko tamnica (sooo gothick), kosturi vise sa zidova, uznemirujući portreti... i imaju prabi kostur Titove noge (koja je fakat amputirana u Ljubljani). Voila:
Image Hosted by ImageShack.us
Poslje smo ošli na pizzu i otrčali na koncert. Hala Tivoli je OK, niš spečale, malo je preniska (P!nk se nije mogla/htjela ljuljat). Koncert je inače bio slabiji od onog u Zagrebu, koji je bio pravi show. Ovo je bio samo koncert. Nije se preoblačila u Paris Hilton/Lindsay Lohan klonove na Stupid Girls, nije imala campfire (for The One That Got Away that she didn't play for me :'( :'( :'(, Dear Mr President i I'm Not Dead) i na kraju nije bilo konfeta (koje sam poslje zagrebačkog koncerta izvlačio iz najčudnijih mjesta).
Usprkos svemu tome, bilo mi je 3 put bolje, više sam se uživio, više razbaco (jadni Slovenci su se samo odmicali), tek me danas presto bolit vrat... Svirala je sat i 20min, sad već svima standard. Ma, predobro je bilo! :D

Post je objavljen 09.07.2007. u 11:04 sati.