Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveseekers

Marketing

3.poglavlje

Jutro je prekrasno,stvarno.Ili je to možda samo zato jer sam zaljubljena?
Da,dobro ste čuli.Paradise je zaljubljena.Još uvijek ne mogu shvatiti kako se to zapravo dogodilo.Ali ja i Jessie smo ludo zaljubljeni već 3 dana.Jupiiiiiii.Dobro,pretjerujem.
Jučer smo se našli nakon škole.U početku smo oboje bili zbunjeni i nismo znali što reći.Oboma nam je to bilo nešto potpuno novo.Ja sam se prva sabrala i rekla mu da mi je drago što smo na kraju ipak završili zajedno.
-Mi smo zajedno?pitao me.
-Pa jesmo,valjda.
-O,super.-nasmijao se.
Poljubili smo se.Još smo tako pola sata sjedili na klupici i ljubili se.Ludoooo.
Na kraju je samo rekao:
-Moram ići,ljepotice.Kako sam samo sretan.Volim te.
Oh kako je samo sretan!I ja tebe volim,Jessie!I ja tebe!!
Sutra idemo na koncert Defenders of Faith.Sad ću sljedećih tjedan dana stalno trubiti o Jessiu i kolko se volimo!

Jučer sam bila kod Siobhan.Moje najbolje prijateljice.Kod nje je bila njezina sestra Crystal i Tanya,moja prijateljica iz ulice.Tanya i Crystal su tako otkačene.Tanya je umjetnica,a Crystal Emo-punkerica.Stvarno su drage.Došle smo na super ideju.Mogle bi otputovati na 2 tjedna u Irsku gdje živi Siobhanin i Crystalin djed.To bi bilo super.Oduvijek sam htijela posjetiti Irsku.
Pitala sam mamu i rekla je da može.Ne mogu vjerovati da me pustila!Jupiiiii...
Tanya nam se povjerila i rekla da su ona i Lester,moj brat,zajedno.Jupiii,još jednom Jupiii.
Znači Les nije sa Lindom?Super.Izlječen je!Bravo Tanya!Možda mogu nagovoriti Jessia da i on ide s nama jer Les ide.Pokušat ću nagovoriti njegove starce,jer on bi išao drage volje.
Joj,jedva čekam...
Crystal je također pozvala još neke prijateljice,al njih ću upoznati sutra..Nadam se da su neko super cool društvo...really...

P.S,Znam da je post jakkooo kratak.Molim dajte mi neku ideju..Tražila bi možda nekakve prijedloge kakav bi to bio put u Irsku,do kojih bi problema došli.Molim vas,očajna sam.
: )))))))




Post je objavljen 09.07.2007. u 10:46 sati.