Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprkladionica

Marketing

Moj prvi post

Da bi čovik postao glupanom mora prijeći preko svih granica zdravog razuma i u svoj toj nerazumnosti mora zaboraviti još i na onaj djelić pameti koji ga razlikuje od magarca.

Eto ljudi, tako sam danas nešto malo mozga nakon što sam na txtu 661 vidija rezultate formule gdje je favorizirani Englez Lewis Hamilton kod kuće izgubija utrku od mog idola Kimija Rajkkonena a nedugo iza toga je prošao moj zamišljeni i neodigrani pik 3:2 u setovima za Federera protiv Nadala.
Da bi moji jadi bili još i veći od straha koliko su tamo neki Rumunji jaki u vaterpolu nisam smija odigrati zicer na naše koji su i sa rezervama bar dvi-tri klase jači.
Umisto toga, ja sam svojih zadnjih 30 kn stavija na Australiju koja je dobila jaku Hrvatsku na mundijalu i danas igra protiv nekog Omana, braću Bryan protiv nekog Clementa i Lodre i na kraju sam izabra jaku i favoriziranu Poljsku Legiju protiv nekog kluba za koje niko nikad nije ni čuja ni vidija.
I gle čuda, Australija na kraju utakmice jedva spašava živu glavu golom za 1:1, braća Bryan uredno popuše od nekog Clementa i Lodre dok je Legija već u I poluvremenu gubila 2:0.

Ops.

Valjda su navijači Legije od sveg tog jada i sramote napravili neko sranje pa su prekinuli utakmicu.


I baš kada sam od muke poćeo kidati moj nesuđeni dobitni listić, dolazi moja najdraža ženica i svojim me umiljatim glasićem moli da da joj dam malo Hrvatskih kunica jer će ona kad se okupa u moru kraj "Crnog" odma na plaži popit kavu kod "Bolesne braće".

Eto ljudi, sad vi meni recite je li bolje trošit živce buljeći u teletext ili negdi u moru lagano točat noge i nalivat se ladnim pivom ako ništa drugo onda bar kupljenim u Keruma po 5 kn, nego da vam kladionica ili najdraža ženica iz đepa izvuče i zadnju trunku dostojanstva.



Post je objavljen 09.07.2007. u 02:06 sati.