Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Count down...


Za tjedan dana u ovo doba bit ćemo na moru....
Nkako dočekati taj GO, pa sad ovih zadnjih tjedan dana Do-mi se čine nekako još duži.

Velike promjene su se dešavale od kad radim samo jedan posao... zadnjih 3 tjedna.
Uspjela sam se odmoriti i uskladiti ritam pa nisam BAš stalno umorna. uspjela sam uhvatiti i svog malca i on i ja svaki dan nekuda idemo i nešto smišljamo i nešto mutimo naughty

Nikako mi nije jasno kad roditelji kažu da neznaju šta i kuda bi sa svojim djetetom , meni je premalo dana da stignemo sve što bi htjela. naravno da je tu i najvažniji utjecaj koji nas ograničava-a to je ova paklena temperatura popodne, tak da smo ograničeni na malo hladniji dio dana-predvečer i večer.

Bilo smo u dva dana dva puta u Maksimiru. U petak u Maksimirskom parku i uživali u hladu drveća i potoka... a subota je bila za Zoološki. Problem je bio samo prevoz. Obzirom da smo bez auta, a iznenadili su nas sa promjenama trasa tramvaja pa 17 nije vozila od Borongaja, već busevi i sve je zakompliciralo još i vrijeme za spavanje popodne-pa smo malac i ja klipsali po najvećem suncu-on meni u naručju-polusnen, a ja natovarena ruksakom i njime na +32. No dobro, preživjeli smo, i kako nebi kad je bilo tako divno vrijeme. A u zološkom-ljubav na sve strane , baciš oko na kornjače-u ljubavnom zagrljaju... došli do lavova-eto i njih baš se uhvatili u koštac... stigli do krokodila-i oni jedan na drugome... nebi dalje... dosta da shvatite da je ljubav u ovo toplo vrijeme očito savršeno za životinje (a možda i ne samo za njih smijeh)

Ljudi odite u Maksimir, temperatura je niža za sigurno nekih 10 stupnjeva u hladu ispod krošanja... prošetajte, rashladite se sladoledom i tražite žabe u potoku (mi smo našli čak 3, a jednu je Dem i dobio od naše Kume-gumenu i ne odvaja se od nje...wink)

Uživajte i, ako se ne javim prije odlaska na more, onda tek za nekih 4 tjedna!!!!
Evo malo fotki od vaše reporterke!!! Demijan i Kuma su na fotkama-da nebi bilo zabune!
A ja sam s njime samo u kavezu! smijeh



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow




Post je objavljen 08.07.2007. u 19:27 sati.