Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

today is the day, school is out, it's holiday..i'll call my friends to come, it's party time, i'm home alone..=)

[prejebena mi je ofa pesma..hihi..]

aloha...eo me..dok su svi na moru, ja sam doma..pa neam ša radit tak da pišem nofi post..eh..gdje da počnem!?
nea niš novo u mom životu..osim kaj sam se zaposlila..=P radim kod nekih frendova od mojih staraca, pomažem im spremat app i peglat..ujutro od 8 - 12..i onda lijepo u 2 na more..u 6 u vivu..=)..i navečer u 11 sam već u krpama..haha..na moru uvijek ista ekipa..samo se svako malo neko novi ušteka, al ne smeta..=)
ugl..ja sam super.osim kaj sam jučer 2 i po sata plakala bez prestanka,, i to bez razloga..mislim, bilo je razloga, al ipak...fala bogu da ja iam svoje sekice koje su me izvukle iz kuće (pošto me stari zajebao za van,, treala sam slavit upad u jezičnu a on meni neš sere..mater mu--..grr..),, išle smo do kamenja zapalit i tak..poslije kod njih doma..lol..pa sam oko 11 i po išla doma..
znate ša me užasno zanima?? zašto sam ja tak hladnokrfna prema određenim osobama?? one se tolko trude oko mene, a ja ih ignoriram..jer znam da ih ne mogu STALNO imat pod svojom kontrolom..već samo par tjedana..=)..ugl, odg. mi, plz..zaštoooo???? ja ne želim bit zločesta prema toj "osobi"..stvarno ne želim..
odo ja..puse svima..užifajte..luv ya all...!!

Post je objavljen 08.07.2007. u 15:44 sati.