Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okosjenkiiregocu

Marketing

dugo toplo ljeto...

Čini se, kako je zaljetilo, životni ritam se bitnije promijenio. Fakat se više radi, iako, ne mogu se žaliti: svaki tjedan sam 2-3 dana slobodna. Svejedno, opet mi vrijeme nekako izmiče. To se, zapravo, odražava ponajviše na moje net posjete. Ustvari, spojim se, ali samo pogledati što ima novoga kod dragih mi blogera i pročavrljati s frendovima na gmailu ili msn-u. U osatlim obavezama i zabavama ne zaostajem :)
Ustvari, sad kad promislim, i zaostajem! Zaostajem u večernjim izlascima više nego ikad do sad. Evo i polovice srpnja, a ja ne znam jesam li 5 puta bila navečer vani. Istina, N i ja dočekamo noć vani, šetamo, sladoledi, pizze, kino, pa i noćno kupanje... Ne liježe prije 2245 (iako mislim kako je to prekasno za devetogodišnje dijete). Ali, to nisu večernje-noćni izlasci. Kad ona legne, dok obavim što imam, eventualno pogledam e-mail i prochatam s frendovima, dođe ponoć - ponoć i pol, i moje oči poćnu se neusklađeno ponašati, san me potpuno obuzme i to je to.
Moram smjesta nešto promijeniti. Ali eto, i večeras se nakanih uputiti barem na piće, a maloprije mi javili kako mi ujutro valja već u 6 biti na poslu. Dakle, otpalo... Sutra?

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-08

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-08

Post je objavljen 08.07.2007. u 14:29 sati.