Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

neo-nacizam i silni problemi..bf.ba..

21. st., čovjek bi pomislio da je iskorijenjen totalitarizam, diktatura, kvragu...fašizam. Čovjek bi se zajebo, a kako onda neće i vaš dobri prijatelj Arachidus, sa glavom punom problema, životom koji ga stišće, nedostatkom vremena za bilo šta, čovjek koji pali jednu za drugom, pije ali nikako da se napije, čiji je posao jebena reklama za mastercard, a čiji je fax sprdačina od bolonjskog procesa. Prijatelj, jebač suhog kurca, depilirani jezik, bijesni pogled, govno od čovjeka i nenadjebivi seronja..ah, dosta o meni, ajmo sad o mom autu...zajebavam se, ovim postom sam htio svrgnuti pažnju na jedan forum, prvi i jedini dosad u kojem sudjelovah relativno aktivno, tu se nađu svakakve stvari, ja sam npr. zahvaljujući njemu naučio baratati photoshopom i to jako dobro.. ali taj forum, taj ex-yu forum vode hrpa največih totalitarističkih govana koje možete sresti bilogdje, što je najbolje, smatram da dobar dio te hrpe smeča sačinjavaju jebeni klinci, ili maloumne osobe..matere mi..
Pravila, forumska pravila zvuče OK, nesmješ psovati, nesmješ vrijeđati na nacionalnoj bazi(ipak smo mi balkanci, pa volimo jedan drugom jebati mater srpsku/hrvatsku/bosansku/slovensku, makar ne znademo puno o tome koliko smo kao narod bliski, a kao zemlje udaljeni.. no ta pravila, ima ih mnogo, too much, ako je ikoga, nedajbože, zanimalo kako se živjelo u njemačkoj za doba furhera, trebao bi se učlaniti u taj forum i biti aktivan mjesec dana, stisnuti čega takvom totalitarnom silom da će ga proći volja za životom..
razmišljah i da odjebem taj forum, no onda na njemu upoznah masu full oke ekipe iz ex-Yu prostora, koji, dijele moje mišljenje, a nažalost, mali furher moderatori nedaju da se to mišljenje izrazi.. nepotisti, diktatori, hrpe govana..

Anyway, pitate se gdje sam toliko, radim, puno radim, sezona je, rješavam fax, financijske i društvene probleme, pišem roman za neki natječaj.. snimam filmove o drkanju za Pula Film factory (ako se nađete 19. srpnja u Puli, skočite u circolo pogledati premijeru).. eto, ispuhah se, sad da vidim što vi radiste svo to vrijeme..
lijep pOzDrAv..

Post je objavljen 07.07.2007. u 18:42 sati.