Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zverrrski

Marketing

raspalo se društvo, raspalo se sve...

ovo je debilno... umjesto da budem s prijateljicama ove zadnje dane... da se ludiramo... NEEEEEEE.... ja svaki put kad sam slobodna idem s Jajetićem... i na kraju se u njegovoj glavi ispostavi da sam ja se lepo ohladila prema njemu dddddddddddddd... ni s Matejom ni s Kruškom se nisam vidla dost dugo.. odnosno meni jaaaaaaako puno!!! 8.e se raspao... svatko otišao svojim putem... al ja opet završila u 1.e heh... idem u razred sa 2 cure (Palfikom i Wiki) a dečki ima 20 nutblabla... a sve neki štreberi uf... sad kad izađem iz kazne... po cele dane bum pak s Jajetićem jer budu ove na more otišle.. nononamcor Fučkaš takav život! AGHmadmadmadmadmadmad!!!! Znorela bum...!!!!!burninmadheadbang BOOOŽEEE SPAAASIIIIIIII MEEEE.... toliko o mojim vapajima upomoć... a vi ljudi svi štrajkate... niš od komentara... pust mi posto blog... a užas... namcornamcor.. sve gore i gore...!


Pusa Jajcu... naj srati... nebum te ostavila... dddddddd i nemoj opet ovaj post krivo shvatit... živčana sam samo zato kaj se s njima ne vidim!!! A ne zbog tebe...!!!kisskiss


Veliki pozdrav Kruški, Mateji, Nedi, Maji P., Maji S, Špilji, Nikeu, Benčaku, Baruškinu, Lilecu, Žaji, Fičeku, Mamuli, Đenoju, Mađeju, Gojšiću, Stelli, Lackoju, Floxiju, Kušteru, Lei!!!!!!!! i cijeloj školi ANG...! WE'RE THE BEST!!!!


Post je objavljen 07.07.2007. u 15:31 sati.