Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

TO TE MOJE RUKE GRLE........IZ DALJINE........



















Svaki dan prođen đir-dva kroz grad. Već je poprilično gužvasto tako da koristin kalete za proć priko grada.
Neke stvari me poprilično smetaju kod ovih naših fureštih. Nikako ne mogu smislit kad ih vidin da u kostime i mudantine šetaju priko grada. Slažen se da je vruće, ali minimum pristojnosti naleže da se poviše kostima nabaci neka majičica. Pa i ja iden razgolicana jer je vruće, ali ne u kostim,
A i lipše mi je recimo vidit lipu, zgodnu ženskicu u kratku vešticu recimo na botune pa dva – tri botuna raskopčana. I još kad prođe priko mosta, puhne bokunić meštrala, a vozači se kuvaju u koloni, u autima. I onda bace pogled i vide i nevide.
Aj,vešta ne mora bit kratka more bit i duga suknja, široka ali dosta raskopčana i efekt je isti.
Isto tako nije mi lipo vidit...... navečer napraviš koji đir po rivi, vidiš isto tako mlade ženskice, sređene tip-top od glave do pete, na noge štikla 10-12 centi, ma šta štikla, pozlačena brokva. I krene đirada a one neznaju odit, nabadaju ka da salatu sade. Bogami, bilo bi ih lipše bose vidit, jer štiklu triba znat nosit.
Čula san da se spominje nekakav tečaj argentinskog tanga...... ja bi tako volila naučit plesat tango...... i plesat tango.... ma ništa od toga.... nemožeš nać dobrovoljca ni za masažu atroke za tango, a od onoga moga ni traga ni glasa.... a isto mi je.... nije on baš za tango.
Opet san se ja danas razvezala..... Lipo smo rekle laganini teme........ aj sve ovo more proć pod lagano.
Vi lipo ovo čitajte a ja iden u grad.... napravit koji đir.... samo još ne znan šta ću obuć... dugu ili kratku suknju..... štiklu sigurno neću...... znan ja odit u štikle ali dovoljno je jedanput sedmično...... a to san ispucala.
A da ipak obučen štiklu????? E da, ženska noga lipša je u štikli!!!!!
Aj nemojte zamirit, ali muči me to šta ne znan kad će Pomorac doma i još svašta i onda obično ispadaju ovakvi postovi...... Ali nije to ništa strašno.... već me prolazi....... spreman se za ugrad!!!!
Uuuuu.... nešto puno slova........neće ovo na dobro..........


A sad odma da napišen i dodatak. Poruka je upravo stigla: Kući je oko dvadesetog!!!!!smijeh




Post je objavljen 07.07.2007. u 17:10 sati.