Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sheona

Marketing

post o liku koji ne zasluzuje post, ali ga zato zasluzujem ja

zvao danas onaj bivsi lik radi kojeg sam skoro dobila slom zivaca, umrla, osjecala se kao da me nesto gusi jedno skoro godinu dana, koji mi je oduzeo pola zivota, radi kojeg sam polupijana proplakala cijeli peti i sesti mjesec prosle godine tj odala se skoro alkoholu, umjesto ucenju, izgradila cijeli novi svijet i cesto ga spominjala na ovim stranicama, puno cesce nego u stvarnosti i tako dalje i tako dalje.

zapravo je poslao sms. sta je, kako je i ta sranja.

e sad nastupam ja (ovo mu nikad ne bi izrekla u stvarnosti premda doticni misli za mene da sam poprilicna prostakusa iz nepoznatih razloga poznatih samo muskarcima takve vrste)

pa picka ti materina idiotska idiote jedan debilni seljacino sugava. zena ti je otisla na sluzbeni put pa bi ti malo obnavljao uspomene iz proslosti. idiote.
je li? prosla te je ljubav seljacino, dosadno ti je mozda u braku (pola godine) pa bi malo gledao jel se meni objesilo dupe seljacino. ili bi mozda zelio vidjeti jel sam jos uvijek slaba ne tebe idiote umisljeni. koji si se kurac zenio uopce kad ni sam ne znas sta bi sa sobom.
mislis da te ja jos uvijek zelim.
mislis to stvarno?
e pa ne da te ne zelim, nego bi se ubila odmah sad tu da pozelim imati ista vise s tobom. seljacino. di si bio prosle godine kad sam pijana tumarala hodnicima onog usranog studentskog doma, halucinirala od 40 temperature, pala s bicikla u lokvu i kad mi je nateklo koljeno tako da tjedan dana nisam mogla hodati. di si bio kad sam plakala cijelim putem od praga do zagreba u avionu, di si bio prosle godine kad sam pisala paper na temu o kojoj pojma nisam imala i od straha i muke nisam suzu mogla pustiti, di si bio 1.12. prosle godine da me spasis od mene same.
uzivao si u svom zivotu. u svojim novim nekretninama u svojem usponu na drustvenoj ljestvici u ovoj hrvatskoj zabokrecini seljacino.
znas sta ti je sad? znas sta krijes pod krinkom prijateljstva?
ja cu ti reci.
sad ti je da ti se tijelo opire tvojoj umisljenoj sigurnosti, tijelo sve pamti premda si ti idiot u glavi. i nije mu dovoljno, hladne su ti plahte kukavico jedna, prazna ti je dusa dragi moj. isprazna je, eto zato. mislio si da ces samnom propasti, a zapravo mislis da bi propao na samo i da sam ja bila nista. i djelovala sam kao nista tada tebi, koji ne vidis nista. niti sad ne vidis.
da te ne volim vise.
nestao si s alkoholnim isparavanjima.
izgubio si se negdje na izmedju 200te i 300te stranice lolite u teheranu.
ljubavnih pogleda onih koji su me vise voljeli slusati nego gledati i mastati o onom sto bi ja trebala biti, a ne onom sto ja jesam.
orgazama o kojima neces nikad nista saznati koji su voljeli moje srce
koji me nikad ne gnjave jer vole moje srce
jer me vole u tisini
jer me ne poznajes
jer ne razumijes
da sam te voljela na svoju sramotu dragi moj. na svoju sramotu.
i jer mi je zao da nekog drugog nisam srela prije
a ne tebe
sve dobro iz tebe sam izvukla da ni ne znas
nemas pojma da me netko poljubio u celo prije odlaska
i da nisam sama
i da nikad ne mastam o tebi.

zatvori se u svoj scavolini/natuzi dvorac, gledaj svoje kozne fotelje i jebi se sa zenom koju si sam ozenio. neces samnom. ja svrsavam na krevetu iz ikee. mene takve stvari ne napaljuju.

eto, sad kad sam se ispucala mogu lijepo dalje ici uciti.
smijeh

Post je objavljen 07.07.2007. u 03:41 sati.