[onaQo]
Sitno otqucava sat ...,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[onaQo]
Sitno otqucava sat ...

... pa ja više nisam ni za kakav suvisao posao te što radim? Pišem blog! Sitan, dakaqo.

Bio je ovo u jednu ruku dosta naporan tjedan. U ponedjeljak sam nacrtao "Mišu" za klik.hr, ali sam se zaustavio sekundu prije no što sam ga poslao. Nije mi se sviđao. Mislio sam i još uvijek mislim (dakle postojim) kako ključni kadar nije dobro ispao te - još bitnije - kako ni sama fora nije neka, odnosno da vodi strip u smjeru u kojem valjda mislim kaqo ne bih htio da ide. Kaqo biste paq imali uvid u tu moju brljotinu, evo vam je, eksqluzivno:



Dio utorqa prošao je u poqušaj da popravim goreviđeni strip, ali neuspješno. Tako da sam sve batalio i nacrtao posve novu stranicu. Ta vam je trenutačno na kliku. Fora kaqo-taqo, ali smjer bolji. Mislim.

Onda sam u srijedu crtao "Borovnicu". Ta bi priča bila gotova u srijedu qad od jeseni (a ovo je rujanska epizoda) "Borovnica" ne bi išla na povećanom prostoru od dvije stranice. Taqo da se crtanje proteglo u četvrtaq qada je pala i druga tabla (taqozvana 137 B).

Na qraju mi je danas bilo sqroz bezveze da prođe dan bez table pa sam napravio "Mišu" za idući tjedan. Haha! Napoqon sam neke roqove sustigao, a neqe prestigao. A sve što je trebalo je tabla dnevno. Mislim da ću sutra crqnuti.

A inače, bez neqih novosti. Četiri od pet albuma o qojima sam govorio su u pripremi za tisaq, na Veliqanima se radi, gledao sam početaq treće (tj. 29.) sezone "Dr. Whoa) i "Gridlock" je odlična epizoda, "Heroes" su okej žvakalica za uz posao, a audio knjiga qoja se trenutačno vrti je "A Short History of Almost Everything" Billa Brysona. Preporučam. Ponovo sam pogledao, nakon sqoro dvajst godina, "Quiet Earth" qoji je i dalje vrlo dobar.

Neki linqovi, koliqo za vas, tolikqo i za mene: Light Children je najavni web za neki zanimljivo crtan strip, doq ovaj miqrodućan stavljam jer se netqo neqi dan raspitivao za Crnu Bradu, strip naše mladosti qojeg više nema u oficijelnom qatalogu Dupuisa, ali su ga reizdali neqi mali nostalgičari. Cijela je ta strana prepuna nostalgije, manje naše, više njihove.

I toeto. Malo sam qrepan, ne zamjerite.

(mcn)

Post je objavljen 07.07.2007. u 00:58 sati.