Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjesmice15

Marketing

Štafeta 3

Pet stvari o meni(to bolje ne pitajte ;)!?)

1)

Volim kupovati cipele,luda sam u njima.Ja sam poput shopping manijaka cupela.Da netko pogleda moj ormarić sa cipelama rekao bi "Ova je luda!".Ali što ja mogu kad je to jaće od mene.Ono ima svakakvih,crnih,rozih,crvenih,šarenih,žutih,plavih,zelenih,...Ono odrićem se drugih stvari kako bi se mogla kupiti nove cipele,moji starci lude zato što imam puuuuno cipela.Ali nisam ja kriva :).Ali ono sve moraju biti skupe cipele.Joj,joj,...


2)

Jako sam škakljiva i volim se smijati.Nema mjesta na kojem ja nisam škakljiva,a i glupost me može nasmijati.Meni netko pokaže mali prst i puknem se smijati!Mislim u biti volim se smijati :)

3)

Volim pjevati na karaokama.Iako se ćesto osramotim,ali nema veze!Meni je to naćin zabave.Uvijek,ali neznam zašto izaberem grozne pjesme i nikako da se vidi moj "talent".Hehe,ali upozna sam.Zato po cijele dane samo pjevam i pjevušim pa ono hm... možda sam nova Madonna(makar čisto sumljam)!

4)

Često pomažem ljudima u nevolji.To volim,jednostavno mrzim kad je netko tužan ili kad ima problem,ja to moram riješiti ili mu dati savjet,jer mene to ždere.Neznam zašto sam baš takva,ali jednostavno,kad je netko tužan to utjeće i na mene i onda sam i ja tužna.

5)

Ovisna sam o privjescima za kljućeve i za mobitel.Imam ih preko milijun.Prije tjedan dana mi se seka donijela ogroman privjesak iz Gardenland-a i odmah sam ga stavila.A nemogu gdje s njim,ako stavim u džep izgleda kao da imam kvrgu.Mislim hehe...

Pet rečenica o meni


1.Volim slušati romantićnu muziku!
2.Totalno druk'čija od drugih!
3.Vojim pjicati k'o maja beba!
4.Često kupujem labela jer ih izgubim ili ćudno ne stanu!
5.Ime dobila po crtiću!


ILI/ILI

1.Zima ili ljeto-ljeto
2.toplo ili hladno-toplo
3.crno ili rozo-rozo
4.cajke ili metal-cajke(makar ih mrzim)
5.motor ili auto-motor

dalje šaljem ANI,OPTIMISTIC DEJI i dalje tko hoće ;).


sve vas voli vaša 14-godišnjakinja




Post je objavljen 10.07.2007. u 19:03 sati.