Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Post po pola....

Zašto je ovo post po pola? E, sad imam malo vremena, pa ću napisati nešto a kasnije još nešto......
Da mi ne sjedite pored praznog zida kad dođete na kavu........

Najvažnije danas - Buntovnik ispravio jedinicu. Sad bi ga tek zadavila! Jel mu to trebalo? Bedak! Sad zna za 5 a ima 2! A mogao je lijepo odmah naučiti za 3 (iz ovog nitko ne bi od njega ni tražio više) i bio bi miran. Ali.....zašto bi bilo jednostavno, kad može biti komplicirano?

Toliko za sada. Nastavak u idućem broju, tj. večeras.

Eh, evo me konačno sa drugom polovicom posta. Ne znam koje će biti vrijeme objave, ali, za one koji ne znaju prva polovica je objavljena u 17. 23, a druga će biti oko 23 sata.

Došla bi ja i prije, ali sam se morala malo posvađati sa Lavom. Nije to ništa, to su naši mali, ljubavni "razgovori". Nisam dugo pisala o krizantemama, ali, radi se, radi punom parom. Uskoro slijedi post. Uglavnom, "predsisvetska" groznica je počela......pa otuda i svađe. Naime, teško je kad muž i žena rade zajedno. Tu je uvijek netko pametniji, netko je uvijek kriv...... A pošto ne možemo okriviti sami sebe, krivimo jedinog tko je preostao - onaj drugi. Jednom mi je puknuo film, pa sam mu rekla da bi bilo najbolje da se mi tih 5 mjeseci rastanemo, radimo samo kao partneri (na kojeg ne možeš vikati), i onda 1. 11. ponovo u brakrofl Nije htio. Bilo bi mu dosadno svađati se samo sa Wadidushu. Jer, i ona je sa nama na Brdu, pomaže. A i to joj dobro dođe kao rekreacija i odmor za oči poslije cjelodnevnog gledanja u komp na poslu...... Znate onu o cucku (da ne kažem "kuji" jer to ipak ne bi bilo primjereno) i selu......
Btw, svađa je završila osmijehom......

A uopće nisam htjela pisati o poslu, svađi i Lavu.......

O čemu sam htjela? Nemam pojma.

Post je objavljen 06.07.2007. u 17:23 sati.