Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellofalife

Marketing

Errr...yeah, whatever

neki ljudi stvarno imaju bujnu maštu...imenik u glavu...da ziher namcor...uuu, on zna di ja živim...kak se sad bojim...pih, moš mislit bang


Anyway...

Evo, Ribice, postek samo za tebe iako ne pretjerano dug jer mi se ne da više pisat. Idem pisat post i napišem onak ful dugi post i onda mi se sve izbriše, pa popizdila sam. Sad neću tolko pisat. Živcira me što jebeni laptop nema normalnog miša...grrr

Dakle, Sonja je na moru i već pizdim bez nje, Cassandra je OPET bolesna i danas ide na more. Vratit će se 20. a 23. idemo na premjeru HP 5. Yeeey!!
Emina ne zna šta bi s ovim jednim likom s ribnjaka, komplicirano je to.

Bila sam ovaj tjedan u Crikvenici i bilo je super. Tamo je bilo dosta amerikanaca. Bio je tamo stariji bračni par David-Jessie & Marie. David je prezabavan. Glumio je Popaja a ima baš tak neku čudnu facu da je baš super glumio. onad smo Tin i ja s njim komentirali crtiće na Cartoon Networku pa nam je glumio Johnnya Brava. Mi smo se drapali od smijeha.

Došli su iz SAD-a također i 4 studenata. Tiffany, Kathy, Jason & Trevor. Ja sam skupa sa Tiffany i Kathy bila zadužena za čuvanje predškolske dijece (komplicirano je to, ne bi shvatili a meni se ne da objašnjavat), tj. ja sam samo prevodila djeci ono što su im cure govorile. Dakle, Tiffany čita priču na engleskom a onda ja to klincima prevedem na hrvatski iako smo imali jednu malu zločestu Saru u grupi. mala govori samo njemački i rumunjski tak da joj niš nismo znale objasnit a najgore od svega kaj je stalno vikala na nas a mi nismo niš razumijele rolleyes. Onda se zakucala u staklo od balkona i bila je pod velkim šokom da se nije ni plakala.

Onda smo Kathy i ja pobijedile Jasona 2 puta u stolnom nogometu i tako povrijedile prenapuhani muški ego. Zašto muški ne mogu podnijeti kad žene pobijede??? Šovinisti najobičniji, grrr. velika većina muškaraca je takva

Ovaj tjedan je bio dosta dobar makar sam se sa starom posvađala na mrtvo ime i bila sam tako bijesna da sam nekog htijela zatući rasvijetnom lampom. Nisam znala dal da se smijem il dal da plačem, užas. Ali srećom sa mnom je bila moja Emina koja me tiješila (hvala micek).

Ribice šaljem ti veeeliku pusu i daj prođi više pliz, fališ mi. Pozdravljam Eminu (hvala ti mala moja), Cassandru (koja je OPET bolesna, ozdravi brzo i btw sad idem čitat tvoj post, sry nisam mogla brže do kompa), SONJU (koja mi užasno fali), Ivanu (čula sam šta se dogodilo, kak si ti? a Barbara?fališ mi, pusa), Štefana (koji me branio, hvala micek, miss ya, bye), Andro (koji je u jebenom Dubrovniku-valjda-i kojeg nisam vidla već mjesec dana, joooj plavušo naša). Pozdravi i onima koji nisu spomenuti a koje jaaako volim!!!
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss



Post je objavljen 06.07.2007. u 16:44 sati.