Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/birtijaifaks

Marketing

Kampanja protiv motorista!!!

Pozzdrav svima!! Naslov je malo čudan jel da!! Naravno da je čudan kad svi to vole osim mene. Ali idemo redom:

Ja sam osoba koja mrzi motore iz dna duse, nije to radi toga kaj mozda ne bi bili lijepi, već iz razloga kaj vidim kaj se dogasja u svijetu s tim stvarima a posebno kod nas je to sad zadnjih godina bummm!!! Evo da objasnim: ne volim motore jer vidim da puno ljud na tome gine i zato jer ja nemam neke komplekse koje si obično liječe oni kojima treba neka stvar da se pred curama "kurče". Dakle motori su za mene zlo, zato jer vidim da oni potiču svakakve stvari, mrzim ih, jadni su, i ne daju mi spati prokletnici.
Dajte si samo zamislite kak je to kad vam u subotu ili nedjelju projuri kraj prozora inače jako frekventne prometnice, neka budaletina s nekom stetoviranom . . . . . . i da nemozete spavati od te tutnjave. Jadno, uzasno, budale. Ali kaj ja ti mogu, ja sam samo jedan mali ali zapravo veliki protivnika motora i motorista. Da ne bi ispalo krivo - nek motori postoje i nek se ljudi s njima voze ali nek onda ostaju tam di im je mjesto, na trkačim stazama ili aerodromima, samo nek mi ne dolaze u moje mjesto koje ima dosta dobru cestu pa se budemo frajerisali kak smo dobri.

Inače dragi moji dečkiči niš ne budete bolji ak imate motor jer se vasa muskost cijeni daleko vise drugim stvarima nego motorom. Mozda uspijete zavesti neku curicu svojom "makinom" i mozda vam je sad to bitno ali prioriteti se mijenjaju. no dobro ne budem vise govoril o tome.

Imam jednu pricicu koja je zanimljiva:
Moj frend je bio lud za motorima, od malena je imao "tomos automatic" ali ali, njegov stari je to primjetio da se mali zanima za motore pa mu je kupio jednog dosta dobrog krosera. Naravno divljali su oni tim motorom svaki dan. Nase prijateljstvo nije bilo losije radi toga, onda jos nisma imao to misljenje o svemu tome. dakle sve je bilo ok dok mu strari nije kupio za 18 rodjendan "mašinu", i kaj mislite kaj se dogodilo. Dan prije rodjendana se ubio!!!! Ali tregedija je jos veca da mu je stari tolko lud bil pa mu je jos spomenik napravio u obliku motora. mislim koma. Stvar koja mu je uzela zivot necemu najdrazemu u zivotu - sinu, stala je predmet ponosa i ljubavi i na groblju. Zalosno ali istinito. Svi su plakali ali niko nije razmislio da toga svega nije trebalo biti, da se sve dalo spriječiti.
nononono

Postoji jos jedna stvar koja je bitna ne toliko meni,jer ja imam curu koja ne volii motore isto ko i ja (odnosno ja volim cure koje ne vole motore i zato imam bas nju), ali poroblem je u tome kaj vecini cura takvi tipovi dolaze sa spikom :"Znas mala kaj ja vozim??" i kad sazna cura pada i odma svi ostali nisu dobri. Mislim sad se inače nemam kaj buniti, jer sam navel da imam curu koja je dobra, ali to govorim jer vidim da neki decki koji su ok propadaju zato jer nemaju "mašinu". A cure moje drage itak vam poslije nije bitno kakvu masinu vozi nego nekaj drugo.....

Ja se ispričavam ak sam nekoga povrijedil, ja ne velim da su sve takve nego velim kak mi se čini da je vecina, nazalost. Jednog dana budem stavil i raspraavu kakvi su muski jer ja za sve imam nekaj za reči, jer su muski isto zločesti. kaj ne bi bilo zabune.

Ovaj post je napisan kao uvod u raspravu koja bude organizirana putem komentara pa molim da ljud komentiraju kaj imaju za reči jer mozda sam u krivu pa me treba ispraviti, a ak sam u pravu onda molim misljenja koja bi mogla pomoci u trazenju rjesenja!!!!mahmahheadbang
Do onda molim da se komentira i razglaba, ja budem svaki dan odgovaral na komentare. Hvala na sudjelovanju u raspravi!!!

<<< Pozdrav od Matije >>>smijehsmijeh

Post je objavljen 06.07.2007. u 12:14 sati.