Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moresnova

Marketing

Malo (puno) samohvale pred odlazak

Hvalite me usta moja, parola je ovog posta a pod odlazak mislim na odlazak na ljetovanje thumbup
Cili dnevni izgleda ka da je bomba pala, hrpe robe na sve strane, ogromni kuferi, pokloni i naravno, predstojeci skandal sa zakonitim koji ce pakovat sve i svasta i pokusat u moj kufer ubacit njegove stvari
(ronilacko odjelo,peraje,masku i puste monade).
Sutra (subota) u 13:50 ce celicna ptica da poleti i ponese nas troje za Trogir party

A sada malo sitnica koje cine mene ponosnom a nadam se i naseg sina.
Jos je vruca knjiga "Zacarani svijet MAMA" koja ce biti na sajmu knjige u Gothenborgu u devetom misecu a radi se o mom osobnom iskustvu i opisano je tako da se svaka zena moze prepoznati u nekom dijelu knjige.
Drugim ricima, zacarani svijet majcinstva i roditeljstva i iskustvo jedne sasvim obicne mame.

pozadina knjige

Druga stvar koja me cini jako sretnom i ponosnom je vjezbenica iz hrvatskog jezika za sestase ( krila rijeci... izdavac skolska knjiga) u kojoj se na dvi strane nalazi moj tekst a na trecoj nakon teksta stoji i nekoliko pitanja na koje ce ucenici odgovarati ( jedan zadatak je cak i da meni opisu kako ih je i na koji nacin dirnio tekst i potakao na razmisljanje o djeci sa posebnim potrebama)

Ne da sam ponosna nego bi najradje iskocila iz svoje koze od srice sta cu bas ja ( mali, polupismeni covik) doprinit promini tj da je bas moj tekst izabran da bi se ucila nove generacije u hrvatskoj da gledaju na djecu i osobe sa posebnim potrebama, da ih smatraju sebi ravnima i da se razbije taj duboko ukorijenjen jaz medu zdravim osobama i osobama sa fizickim ili psihickim nedostatkom. .



Moja uciteljica iz Trogira od prije 30-ak godina mi je poslala predivno pismo nakon sto su vec bili na radio trogiru ( dobila sam cd snimak) i pohvalili se da ce u vjezbenici biti tekst koji je napisala njena ucenica

I za kraj stranica sa mojim tekstom na engleskom (ima i na hrvatskom) i mojom malenkosti.


Auuuuuuuuuuu sto se nahvalih ko cigo konja svog nut

Puno pozdrava od mene i moje male obitelji i lipo se provedite ovo lito. Mi se vracamo sa puno slika 4.8 a do tada budite mi sritni i siti mah.




Post je objavljen 06.07.2007. u 05:58 sati.