Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaplavapaskinja

Marketing

*...da si tu pa da probudim se ja, ispod tvoga ramena, i da pogledaš me ti drugim očima

Hello peoplesichi…šta se radi kod vas? Hm, pa dobra većina vas je na ljetovanju, negdje na moru…abuuuuuu, a ja radim tu u ovom dosadnom Zagrebu! Nije fer! Ja bi na Paaaaaaaaaaaaag!!

...
prvo...naslov, nea veze s ničim, slušala sam tu pjesmu pa ono...



Hm, šta da vam još pišem, radim već 4dana. Koji bed. E noge mi otpadaju. 7sati posluživat dosadne snobove. A šefovi kad nea gužve sve super, zajebavaju se s nama, ma dečki su savršeni, a konobari, e neam riječi – tako su super, svi neki mladi a fkt znaju radit i još su jučer preuzimali od mene i Irene narudžbe, ma stvarno je sve super, al kad nastane kaos onda se bolje ne petljaj. Mislim, moraš radit al nea mjesta zabuni i nespretnosti. A ja sam tome sklona…ehehe…ma jučer je ok prošlo, imali smo veeeliku zbrku, bio je pun restoran gostiju. Koma. Al uspjela sam i to obavit. Eh, da. Ugl. čujem se sa svojom Kate s Paga, moja mala mushkica, zlatica moja. Srechice, eto da znaš da znam da imaš pravo. Samo ja ću to riješit kad dođem. Ovako ne mogu. I razumiješ me. Nadam se. Luw ya!



Eto, naporno radim svaki jebeni dan, čujem se s još jednom osobom koja mi puno znači, i to svaki dan po par puta. Npr jučer me zvao u 2h. Ja onak lagano umorna, spavam a njemu dosadno. I javim se, zapričamo se, razbudim se. i onda kaže ajd čujemo se kasnije puštam te da spavaš. Pa ajde. I zaspala tek u 3. Evo i sad se malo prije čuli. <3



Danas sam slagala salvete s Irenom, i posluživala goste u Istambulu(naziv prostorije). I onda se glupi belgijanac Hans sjeti da mu zglancam sat. Koji idiot. A posluživala sam s Rajkom i Nikom. Pa sam njih dvojicu pustila same. Inače, Rajko mie jedan od šefova, a Niko je konobar. I to jaaaaako doba konobar. Tolko me puta već poštedio nošenja jela gostima. Mah, ljubim ga! U biti, svi su takve legende. Al Niko sve tak smireno radi. A Marko je uvijek raspjevan. Tomislav…da, neam riječi.
Eto neću više o poslu. Idem pajkit.



vojim vas sve.
Veeeeeliki kissonjchek mojoj Anchici!!!


Post je objavljen 06.07.2007. u 00:33 sati.