Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

RAD DVD-a SAMOBOR U PRVIH 6 MJESECI 2007 GODINE

Aktivnosti DVD-a sačinjavaju intervencije (imali smo požare trave i šume, požare stambenog prostora i sl), osiguranja ( Ina delta rallya, pa prisega u vojarni, i fašnik), vježbe (ne natjecateljske, već vježbe s vozilima), razna čišćenja prostorija DVD-a i garaža, pranja cesta i zaljevanja super cross staze, sastanci te suđenja i pripreme za razna natjecanja, nažalost, morali smo popravljati i naša vozila, naravno, sva su daleko punoljetna pa su popravci kao dobro jutro, ali i to je dio današnje svakodnevnice, pa i te popravke radimo s guštom i ljubavlju!

Čišćenje garaže

Požar šume, naravno, slikanje na kraju


Kad se sve na kraju pobroji, imali smo ukupno 43 aktivnosti koje su trajale 164 sata!
Na tim aktivnostima je sudjelovalo ukupno 220 članova s 869 sati rada!

Od aktivnosti, posebno bi istakli požar park šume Stražnik, koji smo gasili 2 dana ili ukupno 9 sati, te požar šume u Tisovečkom jarku (Žumberačka gora) koji smo također gasili 2 dana ili ukupno 20 sati!
Eh, da! Da ne zaboravim, naravno, kao i svake godine do sada, Uskrs smo proveli na Žumberku, na malom izletu i upoznavanju šumske vegetacije koja gori!

Uz te aktivnosti, vršimo i prijevoz pitke vode našim cisternama, a te aktivnost vodimo posebno!
Za prijevoz vode je utrošeno 733 radnih sata te prijeđeno 5858 kilometara, naravno, ne asfalta, već pretežno "asfaltiranih" rupa i makadama!

A ono najljepše, družili smo se mnogo

odbojka


Post je objavljen 05.07.2007. u 18:48 sati.