Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luda7brineta

Marketing

RECIMO: FRANCUSKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

EJ LJUDI !!Nekaj mi se sjebalo na starom blogu pa sam morala napravit novi!a i bolje onaj je malo mutavi...E nate kaj!! sutraaaa idem u francuskuuuu......jedva ćekam.krećemo u 11h prijepodne,trbali smo kretat u 5 sati ujutro ali jedan dečko ide na popravni pa cemo ga prićekat..heh...al što prije krenemo to bolje. sam da nisam u ovom šugavom Zagrebu...i tak.. već sam se ja polako i sprkala..heh.ide jedna cool ekipica..bit će ziher jebenooo.A ko bu doćekal 11 sati?! gospe ti!ja neznam kaj bi od dosade..hehe da....Stat ćemo u jenom tam gradu da se malko odmorimo i tam ćemo se malo osviježit na plaži..heh.Putovat ćemo oko 1 dan i 4 vure.Tam ćemo dojti oko valjda 4 i onda morama ić kod nekih obitelji na većeru....a valjda se bumo nekak uspjeli sporazumojevat..će znaju eng, će ne onda niš možda i ostanemo bez naše većere.Spavat ćemo u nekoj školi, jeebenooooooooo..
Moramo ić po dvoje troje ja idem s jednom matejom i majom..ok su cure..u nedelju bi po planu trebali ić na plažu..yeah.a i jedan nam dan piše jutarnji shopping.. mislim da če to bit najbolje....a :-( morat ćemo nastupat na plaži...jooj grozno...al ok sve u savemu trbalo bi bit odlićno ....
Jooooj pa ja sam vam jako nestrpljiva kad se tiće tak nekih ludih putovanja... a i curke iz folklora ziher jedva čekaju, a ko nebi?!..e daaaa..!!!!
kaj da vam još pišem...??na kraju čemo imat oproštajnu večeru (fešticu)! ja obožavam, fešte da se mogu naplesat do mile volje..heh.Ovo vam pišem zato kaj brijem da vam sutra nebum mogla od tolkog uzbuđenja..al nije to meni 1.put da idem tak nekam u inozemstvo.bila sam u češkoj, rumunjskoj..a ove starije cure oje su već jaaaako dugo u f...bile su i u portugalu, njemaćkoj, i tak..uglavnom zakon je ....ak mislite da je f sranje varate se.....sve se mora probati..ja plešem 8 god i jako mi se sviđa..a ima i nekih koji plešu po 10,11 god pa nisu požalile.Vjerujte odlićno je.....samo se zabavljamo a usput i ućemo korisne stvari..heheheheh..brijem da bi to bilo ukratko sve....?!a valjda je!äk vas nekaj zanima ostavite u komima oa cu ja napisat...sad cao.....cujemo se za nekih odprilike10ak dana! ciao...papa., pufa !!
KOMENTIRAJTE ME...POZZZZmahwave


Post je objavljen 05.07.2007. u 16:18 sati.