Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wrunga

Marketing

Radost! se raduje

Živjeli,
prvo da javim da je grupa moja, Radost! moja, bila aktivna ovih dana, vrlo aktivna.
Bili smo u Mostaru, gdje je bilo jako lijepo. Svirali smo s finim ljudima, Kršom i Tobićem, upropaštavali večeri poezije i buljili u Neretvu, koja je najvjerojatnije najljepša rijeka na svijetu. Jebiga, krv nije voda.
Galeriju slika imate ovdje.

Druga je novost ta da smo napokon dogotovili album. Zove se "Radost! oslobađa", ima petnaest pjesama i traje točno četrdeset pet minuta i sedam sekundi.

Omot nam je napravila slikarica mlada imenom Petra Brnardić. Pa ga pogledajte, prednju, kao i stražnju stranu:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ako je netko zainteresiran za album, neka se javi.

Za kraj da javim kako Radost! i dalje traži ženu.

Zašto baš žena? Budući da u grupi sviraju četvorica sirovih balkanskih muškarčina, jedno biće ženskog usmjerenja pomoglo bi nam da zazvučimo muzikalnije (glazbenije?), te da se duhovno uzdignemo, oslobodimo svoje primitivnosti i muškog šovinizma te, otkrivajući svoju nježniju stranu, postanemo boljim ljudima.

A najljepše od svega, naša članica udat će se za sva četiri muška člana benda, što znači četiri tromjesečna medena mjeseca na Bahamima, u Guči, ili nekom trećem mjestu po njezinom izboru.

Zainteresirane neka se jave na goran.bogunovic@inet.hr, ali neka za svaki slučaj bace oko, uho i dušu na naš svemirski sajt, da vide s kim imaju posla.






Post je objavljen 05.07.2007. u 20:02 sati.