Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danceshakira

Marketing

Dosadaaaaaa...lol...

PozZz ljudi...wavejavljam vam se samo iz dosade...lol...ewo sad sam se probudila...zapravo probudio me moj mačak - Franjorolleyes...ewo sad gledam Bračne vode...lol...ma uglavnom mi je dosadno...zijevEma je još uvijek na moru..mislim da se vraća za tjedan-dva...ja idem na more taman kad se ona vrati...joj...ewo ja jučer bila u shoppingu...lol...kupla neki kipaći; kaže moja mama : pravi bikinac...lol..ludmoram skint koju kilu da ga mog nosit...od danas nema slatkiša!!!..sad žderem sam povrće...lol...blablanjamija na more idem u Novi Vinodolski (opet)...idem u Hotel Lišanj (15.7)...lol...ewo vam nešt o tom hotelu :
Image Hosted by ImageShack.usHotel se nalazi na samoj plaži, u neposrednoj blizini autobusne i benzinske stanice i pošte i udaljen je samo nekoliko minuta od centra grada.
Sadržaji hotela su: restoran s terasom, aperitiv bar, taverna-pizzeria, plesna terasa, kongresna dvorana do 300 osoba, TV salon, zatvoreni bazen s toplom morskom vodom, sauna, masaža, solarij, kozmeticki i frizerski salon, trgovine. Kapaciteti: 160 dvokrevetnih soba u centralnoj zgradi i 50 soba u depandansi, s mogucnošcu treceg ležaja. Sve sobe raspolažu vlastitim TWC, telefonom i vecina ih je s balkonom na morskoj strani i mogucnošcu treceg ležaja. Usluge polupansiona, dorucak i vecera, su buffet-integral. Hotel posjeduje otvoreni bazen s morskom vodom, 4 zemljana i 2 tvrda tenis terena, mini golf, stolni tenis, bocalište, polivalentno igralište za male sportove. Plaža je pješcana s kamenim platoima za suncanje. Na plaži postoji mogucnost iznajmljivanja suncobrana, ležaljki i sportskih rekvizita te ronilacki centar.
...lol...nonoew neznam šta da vam napišem...kad Eme nema nikog nema vani...lol...joj....bit će grozno kad se odseli...nononononomogla bi se rasplakat...kmeee...lol..upravo sam na Adrianinom starom blogu i slušam neku pjesmu od Jennifer Lopez..lol..baš mi je super...lol..smokinajd pošto neznam šta da više napišem poZzZzZzZzZzZam vas sve !

Image Hosted by ImageShack.us


E da ! Još nešto ; ne pišem novi post dok ne nakupim 30 komentara !!!

PoZzZz... I PIROŠKA !!!!!!!!ludludlud


Post je objavljen 05.07.2007. u 11:26 sati.