Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Spot prije albuma

NAKON USPJEŠNOG NASTUPA NA BUDVANSKOM FESTIVALU GRUPA "NO NAME" PRIREDILA KOKTEL U PODGORICI

Podgorica - Koktel u čast grupe "No Name" povodom trećeg mjesta na ovogodišnjem Budvanskom festivalu, i nagrade za interpetaciju za numeru "Postelja od leda" upriličen je u kafiću "Neke stvari i ostalo". Pored predstavnika medija, ovom događaju prisustvovala su i poznata lica, među kojima Milena Vučić, Bojan Delić, Dijana Hodžić, Dejan Perišić, Dragan Vukčević.
Prema riječima Danijela Alibabića, člana ove popularne crnogorske grupe, prije izlaska njihovog albuma prvijenca biće urađen spot.
- Ne bih otkrivao koju ćemo numeru ekranizovati, ali riječ je o brzoj kompoziciji. Sasvim nešto novo, kada smo mi u pitanju. Što se tiče albuma, na njemu će se naći 11 numera, kao i sve pjesme koje smo do sada objavljivali - kratko je prokomentarisao Alibabić. Menadžer grupe Sabrija Vulić je kazao da su za sada u pregovorima sa dvije izdavačke kuće.
- Beogradske diskografske kuće "City Records" i "PGP- RTS" zainteresovane su da objave album, ali ko ponudi bolje uslove, za njega ćemo objaviti CD. Takođe, što se tiče izdavača za Crnu Goru, za to je zadužena jedna nova diskografka kuća, međutim, planiramo da objavimo album i za tržište Bosne i Hercegovine- rekao je Sabrija i dodao da je u pripremi web sajt, ma kojem će biti mjesta i za fan klub sastava "No Name".Post je objavljen 05.07.2007. u 11:15 sati.