Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

POTENTIAL COMEBACK @ 40??? Dino Rađa, Centar, Split...



DINO RAĐA MIX by ZVIZDO: ENJOY IT!!!


Say it ain't so Dino..

Nakon veteranskih ST & ZG egzibicija jednoglasna je ocjena i stručnjaka i publike da bi se prema prikazanome na parketu, aktivnom igranju mogao vratiti naš proslavljeni reprezentativni centar - Dino Rađa. Imaginarna Petorka Splita s Ayusom na playu (why not, ako ne dovedu FA Vladovića):

AYUSO-RUDEŽ-PERIĆ-STIPANOVIĆ-RAĐA


Naravno da je sve ovo za sada samo u mojoj mašti, iako vjerujem da Slobodan Subotić ne bi imao ništa protiv gore iznesenog scenarija i malo više veterean-presencea u svojoj mladoj & talentiranoj ekipi.

Nikola Vujčić sigurno ne bi imao ništa protiv da ponovno vidi svojeg mentora na djelu, kao niti potencijalni (mnogo)brojni navijači splitskih žutih..

Image Hosted by ImageShack.us

Ako je mogao 40+ Jordan u Washingtonu, mogao bi i Rađa u Splitu, zar ne?? Da ne spominjem Rađinog suigrača "Chiefa" Parisha, koji je imao 40 kada se Dino iskrcao u Bostonu 1993...

...i obukao dres s brojem svojeg draft picka 1989.

Odgovorno tvrdim da je Dino bio jedan od najspremnijih NBA igrača, te da je zato što je tako naporno radio na sebi i bio tako uspješan igrač. - Miro Krolo, u novom broju magazina Superkošarka


NBA.BLOG.HR


Post je objavljen 05.07.2007. u 06:46 sati.