Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelofamy

Marketing

KORN:show and ludnica.......Beating me down...Screaming some sound...

weyyyyyy!!!!!!!!!!!!!
ljudovi!sa ima???

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

e moram reci da sam danas tako happyyyyyyyy!evo mogu reci da je moja sreca pocela prije 3 mjeseca dok sma iscekivala koncert od korna..
pa evo doso je i taj dan:)to je bilo jucer!!!
evo kako je to bilo from the beginning:
krenuli mi u 2 sa busom,islo nas je negdje 13,a lik iz grupe popeye koja je bila predgrupa kornu,organizirao nam je prijevoz,ali moram reci da je njegova organizacija bila jako losa s obzirom da smo tamo dosli u 7 i 10..lol jer ekipa koja je bila s nama u busu morala stati svakih 5 minuta da zapale cigaru,jebote ponasali su se ko da im je to zadnja u zivotu,jebes cigare..idemo na korn!!!!!!!!!headbang
i dosli mi tamo a ja sva euforicna ,cijeli dan nisam skoro nis jela od uzbudenja:))))
dosla sam tamo i nasla se sa nekim frendicama iz rojca,i napokon upoznala sevilj sa bloga pray4life.mojblog.hr,he he luda cura,spaljena skroz:)))i meni ej full drago sto smo se uspjele upoznat!
i tako dolsa ja do 2. reda i u 15 do 8 poceli svirat popeye predgrupa iz pule ,ja se derala i bacarala,poslije njih dosli fatheri bila je spica...a onda negdje oko 9 ekipa se vec pocela derati kornovcima da izadu i tako mi cekali njih nekih pola sata,a ja se sva tresla..weeee vidjet cu Jonathana!!!
Izasla ekipa svi osim jonathana..i onda se on pojavio..eeeeeeeeee ..morarm rec da je uzivo predivan,prejeben!!!!inace na slikama i nije tako lijep,al uzivo!!!!imao je neku suknju i neke crne carape he he al se bas isfurao!!!!
i tako on poceo pjevat,a ima isti glas ko na cd-u,al odjednom se ekipa odiza full pocela gurat naprijed tako da su me skoro ugusili pa sam se morala maknut isla ja sa strane u 2. red di je bilo manje ekipe...i ja pocela pjevat i bacarat se ...konc.je bio predobar ni se kunde nisam stajala..a kad je bila koja paiza izmedu pjesma ja i frendica se pocele derat ko ludakinje jopnathan..lol!!!
nakon konc.mi se ponadale kao dobit cemo autogram jonathana la ga nismo uspjele uhvatit jer budale od securitya iz zg potjerali su ekipu..pa ekipa se premjestila ispred nejgovih buseva, i tamo sam upoznala Kalena Chase(back up vokal),lik je predobar ima neku plavu kosu i nasminkan je a full je cakan jos kad je poceo pricat..lol predobar je i on...pa mi se potpisao i ja napala odmah njega i pitala di je jonathan i on kaze da nemoze doc jer daje interview..i ove budale zagrebacke opet dosle i potjerale nas sa ulice...da nisu vec bi upoznala ekipu iz benda..neki likovi su cak uspjeli nastekat kalena da ide po joyea al security nas je skroz potjerao ..inace bi bar njega doveli..koje budale su to..a jebote to se samo u hr moze desit..eee neka riba se jos raplakala a ovi se cerili ko neke budale ko da u tome uzivaju...:(
i tako mi isle kupit majcu na korne i jebiga isle mi polako do busa pa doma negdje oko pola noci...prebrzo je to sve proslo, AL SIJECANJE NA TO TRAJAT CE VJECNO..joj jonathan I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!cerek






evo par slika skoncerta,slikano je sa moba pa se nevidi bar najbolje!


....i potpis Kalena Chase

Post je objavljen 04.07.2007. u 23:34 sati.