Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thetwinsdeathgame

Marketing

.....

---I have to get over it...---

Stajali smo oci u oci s vojskom vampira. Primjetila sam da su svi na celu imali neki cudan znak jako slican onom sotonistickom. Ugledala sam jednog manjeg vampira kako se skriva iza jedne vampirice. Podsjetio me ne...

«To je Sean, to je Sean!», pocela sam vikati.

Istog je trena ona vampirica krenula prema meni, a za njom krdo tj. vojska Sarleninih vampira. Htjela sam pobijeci, htjela sam se izmaknuti, ali sam ostala stajati kao ukopana. Tijelo kao da mi je bilo okamenjeno. Kada je James vidio da se ne mogu pomaknuti sto je brze mogao povukao me k sebi u zagrljaj. Vampiri su se pretvorili u sismise i proletjeli pored nas. Ostala sam u Jamesovom zagrljaju sve dok nisam zacula glasne pozive upomoc.

«Aqua, pomozi mi, molim te!! Aqua!!»

Tada sam vidjela kako vampiri odnose Anduril. Nisam znala kako da joj pomognem i to me totalno shrvalo. Prvo Sean, a sada i moja najbolja frendica. Pala sam. Ostala sam sjediti na zemlji i plakati, a James me pokusao utjesiti i stalno ponavljao: «Naci cemo ih, kunem ti se i osvetit cemo se toj vjestici!»

POVRATAK U HOGWARTS

Na putu prema dvorcu glavom su mi prolazile stravicne misli. Zasto su bas Anduril oteli?? Sto se to dogodilo sa Seanom?? Da li je on postao vampir? James me stalno zapitkivao o tome kako sam i sl. Sarlena je zeljela doci do tih blizanaca pod svaku cijenu, ali zasto?? I zasto otima sve ljude koji su meni dragi? Zeli li ona mene?? Te su me misli jako plasile! Tek sam se tada sjetila svoga brata te sam zaculagrohotan smijeh neke starice. Bila je to Sarlena, nema sumnje...

«Danny!!» vrisnula sam i potrcala prema dvorcu vucuci Jamesa za sobom.

IZNENADENJE

Utrcali smo u dvorac. Nigdje nije bilo ni ucenika ni ucitelja. Odjednom smo iz velike dvorane zaculi Dumbledorov glas i posli u tom smjeru. Kada smo usli u dvoranu Dumbledore nas je pogrdno pogledao i rekao: «Gospodice Riddle, gospodine Slytherin jeste li svjesni toga da kasnite??», pitao je.

«Jesmo i ispricavamo se zbog kasnjenja.»,rekao je James prije nego sam ja stiglaista izustiti.

«Sjednite» rekao je , a ostali su poceli pricati pa se glasno izderao: «Tisina!!»

Sjeli smo, a ja sam pogledom trazila svog brata, ali ga nisam mogla pronaci.

«Ucenici...» poceo je Dumbledore: «Danas su u skolu provalili vukodlaci i tijekom napada nestalo je nekoliko ucenika.» Duboko je udahnuo i nastavio: «Nestala su dva ucenika iz Slytherina i jedan iz Griffindora.»

«Nestali su...» jos je jednom udahnuo: « Raymond Daniel Roberts iz Griffindora i Emily Davis i Danny...»

Nisam ga vise cula, sve mi se zavrtjelo cim je izgovorio ime Danny.

«Thomas iz Slytherina! I ucenici... molim vas cuvajte se!» dovrsio je.

Odahnula sam. Moj brat nije nestao.

«Aqua, Aqua» James mi je mahnuo rukom ispred lica.

«Sto??» upitala sam.

«Ray je nestao!»

«Sto?? To nije moguce!!» vikala sam.
«Moramo naci te blizance i zauvijek zavrsiti taj kaos!»

---NASTAVIT CE SE---

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

Post je objavljen 04.07.2007. u 22:38 sati.