Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludapazivi

Marketing

Eduardo nosi "devetku"

Moj prvi post na ovom blogu. Što reći...
Ovo je moj drugi blog. Imam još jedna koji sam mislila obrisati ali prepun je „uspomena“ pa ću ga ostaviti i još koji puta nešto napisati, također on je jako intiman. Što se obog bloga tiče, oni koji su čitali moje dosadašnje blogove shvatit će da je totalno drugačiji. Nije mračan i pesimističan (dobro možda malo je) već, jednostavno drugačiji.
Danas sam nekako loše volje. Nemam pojma zašto, ali to je već uobičajeno... uhvati pa pusti. Mislila sam ić na dijetu, ali... Stara je napravila super ražnjiće od puretine.... Pojela sam 5 komada i sad mi nije baš naj naj. Malo razmišljam o školi. Nije da mi nedostaje, nego razmišljam o ljudima koji me u njoj okružuju, točnije koji me u mom razredu okružuju. Svi mi se sve više gade.. Svi su dobri samnom samo kad im trebam pomoći neki vrag, napisati sastavi iz engleskog, pojasnit hrvatski, no kad ja nešto trebam nitko niš. E pa neće ni Sanja više. Jedina iznimka je cura s kojom sjedim. Ona meni gotovo nikako ne može pomoć jer baš ne uči previše, no ja joj zaista pomažem koliko mogu, smatram to svojom dužnošću. Nema testa koji joj nisam pomogla i volim to činiti, ne znam zašto. Možda zato što znam da mi ne može pomoć pa sam sigurna da od nje neću nikad niš tražit a samim tim me neće moć odbit.
Jedva čekam petak. Idem po svjedodžbu. Baš me zanima koju ću knjigu dobit. Samo nek je što deblja i da nisu pjesme ili nešto iz struke, jer bi to samo skupljalo prašinu.
Moja naj frendica Lana dolazi tek idući vikend, što znači da ćemo ovaj Ifka i ja provesti same. Zarazile su me pjesmom, točnije Lana me zarazila, „Lažu te“ od grupe Amadeus, a zaista je odlična kao i „Volim osmijeh tvoj“ Toše i Antonije. Sada to stalno pjevušim. Već mi nedostaje naše druženje, igranje košarke, gluparnje, pjevanje i međusobno jadanje. Sve tri imamo plave oči pa smo se nazvale „Klob plavookih tipica“. Doći ce i Jelena, iz Njemačke, a onda pripremamo već dogovoreni party, uglavnom žensko društvo hehe. Mialim, i mi ženske se same moramo ponekad zabavit. A Lana i ja se mislimo posestrinit. Samo postavila je uvijet da se moramo testirat na bolesti. Naravno da se šalila. Što se ljeta po tom pitanju tiče, bit će luuuuudo.
Toliko do idučeg posta...

P.S.- Lano, nisam danas vidla što jede, nemoj se ljutiti.



Post je objavljen 04.07.2007. u 19:40 sati.