Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowmaker

Marketing

I belive.....or not

i ako ja opet krenem o ljubavi neće tomu biti kraj...
ipak svi pišu o ljubavi..ljeto je krivo...tek tolko da se zna ljeto je krivo...nitko drugi nego ljeto..ok sad sam skoro napisala da mrzim ljeto...omg.. tada bi stavrno pomislili da sam luda...ali nisam ja sam samo malo neznam...uglavnom..

kada je ljubav i stvar da se nešto nekome treba reć pojavljuju se dvije opcije...1. čekat vidit ča će se dogodit..ili
2. krenut u akciju...
i tako san ja lijepo zela sebi opciju number 2. i krenula..odnosno kretat ću kad bude pravo vrijeme...odnosno kad se više on pojavi tamo gdje ga trebam...ali njega nema, pa tako ni praavog vremena..... hm kako bi lijepo bilo biti sretno zaljubljen..đizs...evo pomalo padam u depru. i da izvadit ću se iz nje..kada budem uspijela..
evo čak mi i vrijeme ide u prilog...tmurno tužno...južno...hebala te kiša i sve tužno ča postoji..jer to stvarno nekad zna bit žasu...i sve...i tjera na slušanje slatke...jadne tužne depresivne muzike...

a kada depresivna muzika dode na pamet..onda znači da je netko stvaarno prolupao...hmda škola je gotova...weeeeeeeeeeeeeeeeeee...podjela i sve..
i sada je to čvrsto kod nas i nikom nećemo to morai dati do jeseni..i neznam...pprije sam to puno bolje napisala...
ha svašta...smjesno i ne...

ništa jedino šta mi još ostaje jest to da ovaj kažem ljudima odnosno curama..koje pate za tim svojim simpatijama...ono keep the faith..i nedajte da vas nista ne spusti na tlo...glave drzite uzdignutima kroz sve prilike i bez obzira pored koga prolazite.. i se...

ae pozzdrav =)

Post je objavljen 04.07.2007. u 16:11 sati.