Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

NISAM RASKINUO ZBOG EMINE

Intervju: Danijel Alibabić
Image Hosted by ImageShack.us

Priznajem da sam u nekim situacijama bio zanesen Eminom i da se to moglo podvesti pod zaljubljenost, ali ona nema unutrašnju lepotu koju ja tražim

Na proteklom muzičkom festivalu u Budvi jedna od najintrigantnijih ličnosti bio je Danijel Alibabić, član grupe "No nejm", sa kojom je 2005. godine predstavljao Srbiju i Crnu Goru na Evrosongu u Kijevu. U intervjuu za Press, mladi Podgoričanin kaže da mu je drago što je učešćem u "VIP Velikom bratu" uspeo da odobrovolji dobar deo srpske publike i uveri sve da je talentovan i obrazovan momak čije vreme tek dolazi:

- Odlučio sam da prihvatim poziv za učešće u "VIP Velikom bratu" i da bih pokazao da smo mi iz "No nejma" normalni momci koji znaju šta rade, i da nas politika nije zanimala ni tada, a ni danas kada smo, evo, osvojili treće mesto u Budvi. Hteo sam da pokažem da znamo da komponujemo, sviramo i pevamo, ali i da nemamo tatu funkcionera koji gura stvar.

Koliko je tebi lično doprinelo to što si ostao u igri do samog kraja "Velikog brata"?

- Psihički sam veoma ojačao. Pred ulazak sam bio svestan da čovek može u tim uslovima da oslabi ili ojača, ali sam želeo da se testiram. Sada stvari mogu bolje da držim pod kontrolom i iskuliram neke stresne situacije.

Da li bi za veliku sumu opet učestvovao u sličnom projektu?

- Učestvovao bih ponovo, zašto da ne?! Novac nije bio moj motiv, ni najmanje.

Kako komentarišeš priče da si bio Macina kuca?

- Takvi komentari su mi mnogo smešni. Maca je lik koji me je potpuno oduševio. Nisam u njemu video roditelja, ali sam ga poštovao. On je izuzetan. Nekada je bezobrazan, vulgaran, drzak, a nekada ekstra pametan i beskrajno maštovit. Mnogi su ga osporavali, ali za to nema potrebe, jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni šou programa. U Kući bi se malo šta desilo.

Mnogi misle da se desila ljubav između tebe i Emine?

- Priznajem da sam u nekim situacijama bio zanesen Eminom i da se to moglo podvesti pod zaljubljenost, ali sam siguran da su na to uticali zatvoren prostor i druge okolnosti. Uostalom, svi ostali su bili mnogo stariji od nas, pa smo Emina i ja provodili najviše vremena zajedno. Slagao bih kada ne bih rekao da je ona izuzetno privlačna devojka, ali među nama nikada ne bi mogla da se rodi prava ljubav jer ona nema unutrašnju lepotu koju ja tražim.

Pri susretu sa svojom devojkom Lejlom Hot po izlasku iz Kuće nisi pokazao preterane emocije?

- Pa, nisam bio siguran ni da li će me čekati ispred, jer nisam osećao da sam čist pred njom i nisam znao šta je videla i kako je sve doživela. Više nismo zajedno jer se pojavilo nekoliko velikih problema u vezi, koji nemaju veze s Eminom. O Lejli mislim sve najbolje, milion puta je pokazala da je veliki čovek. Zajedno ćemo ići na "Sunčane skale". O svojim vezama javno ne govorim, jer poštujem devojke sa kojima sam bio. Lejla će se dokazati kao samosvesna, kvalitetna osoba, a ne kao devojka Danijela iz "Velikog brata" ili "No nejma".

Pred ukućanima si kao lav branio svoj stav da je u tvojim godinama normalno da nisi veran jednoj devojci, da li i sada misliš tako?

- To je bio moj odbrambeni mehanizam jer su me napali za Eminu i nisam znao kako da se branim. Ubeđen sam da mi ne bi palo na pamet da pomislim na drugu kada bih pored sebe imao osobu čiji bi mi pogled i ćutanje govorili sve. Jednom sam imao, a videćemo kada će se ponovo desiti.

Šlic mi je bio slučajno otkopčan

Danijel priznaje da se kaje zbog scene upadljivog zakopčavanja šlica na pantalonama, u trenutku kada je izašao iz toaleta u kome je bio sa Eminom:

- Šlic mi je bio otkopčan sasvim slučajno i to sam uvideo tek kada sam izlazio iz kupatila. Emina i ja nikad nismo prešli granicu pristojnosti. Krivo mi je ako sam navukao neku sumnju, a zbog toga su mi zamerili roditelji i još neki meni dragi ljudi. Gledao sam kasnije taj snimak i iznenadio se kako je sve ispalo. Bio sam zbunjen i videlo se to i na ekranu, a onda sam krenuo u sobu da proverim je li sve u redu sa šlicom, baš da ukućani ne bi pomislili nešto pogrešno.

Post je objavljen 04.07.2007. u 13:10 sati.