Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> Brawo, bRaWo, NeMoj Se STiDiT XD

heeeeej, pa di ste vi meni?? eto ja se vratila iz rogoznice :) ((prekjučer oko 22)) no za deset dana opet idem na more i to opet na isto mjesto, al sa mojima i sestričnom. ah.... prvo sam mislila da nije bilo tako odlično, ali bilo je super. bilo je puuuno loših strana.... npr. nas 15 cura djelilo je 2 kupatila.... ili točnije 4 cure u jednoj sobi imale su svoje kupatilo, a mi ostale zajedničko. možete zamisliti koja je to strka bila.... očajno je i jer smo do 9 smjeli bit u gradu, pa je do 10 uvijek bio neki program i onda u sobe.... i stvarno mi je bio ružan sok koji smo dobivali za ručak. onak stave malo malo soka i puuuuno vode da je to bilo užasno....
ali unatoč svemu meni je bilo dobro.... neki su već prvog dana govorili kako bi tjeli kući, ali ja sam to rekla jedino kad sam stala na ježa i kad su mi tu večer jedno 45 minuta vadili ubode.... izabel jadnu opekla vlasulja ((po licu)) tako da je vrlo smiješno izgledala. gornja usna natekla, obrazi crveni, oči neke čudne.... totalno je drugačije izgledala.... od tada je mnogi zovu ,vlasulja' :)
al najjače mi je bilo kad je marija slinila za stolom. neda mi se prepričavat pa ću prepisati od tene....
,i taak je neko 1 dan nešt ispalio i nismo mogli doć sebi od smjeha...a pogotovo mery..koja je čak slinila od smjeha..a što je najgadnije dok joj je slina curila uzimala je hranu..pa je ispalo kao da je umrla od gladi i jedva čeka da neš smaže..!!!' - samo ću reći: trebali ste to vidit. mene je trbuh strašno bolio kolko sam se smijala....
jednu večer smo od ponoći do 2 sata pričale sve cure.... to mi je bilo lijepo.... onak pričale šta mislimo jedna o drugoj, kakve smo prije bile, kako smo se promijenile, neke cure su i plakale.... ali svima nam je bilo drago zbog te noći :)
ja sam nešto bila živčana na moru. osobito jer ana, izzy i ja potrošimo para i para ((na slatkiše :) )) i onda drugi dođu i sve nam izjedu. što je još gore mi to sakrijemo, a oni nađu.... ((dva put smo potrošili 180 kn za to)) znate, nepristojno je kopat po tuđim stvarima!!! neću ja vama to tako lako oprostiti, osvetit ću se kad tad.... ima vremena....
al sanji se moram još jednom ispričat.... iako.... ne bi ti došlo do znanja kolko me sve živciralo, da te nisam onako napala.... naime jednu večer sam jako rano legla.... prije ponoći, ne znam kolko je bilo.... i u po noći dođu na vrata 4 cure i viknu 'dorotela' ja njih pogledam, a one brzo zalupe vratima, otrče u drugu sobu ((a da ne spominjem da su trčali ko slonovi, doslovno tako se čulo)) i opale se smijat.... ,aj nije njima lako' pomislim i nastavim spavat.... no opet su dolazili par puta.... i mislim si ,ko idući dođe pošteno ću ga našamart'. kad dođu sanja i mislim da je simona bila iza nje.... uglavnom sanja je tjela uzet domaćicu.... keks.... a kad sam ja to čula i skočila joj s kreveta.... one brzo pobjegle u sobu i legle na krevet.... kao ono spavaju, znate ja sam glupa i povjerovat ću.... ušla sam u sobu, došla do sanje i vukla je,čupala za kosu.... valjda je maknula tako s kreveta.... kažu mi da sam je šakom udarila par puta.... ma ja koristila i ruke i noge.... i na kraju smo se nešt posvađali, pa ja ošla u sobu.... ana mi je rekla da su se svi usrali i da je ona skakala iza marije da ne bi i nju napala.... mislim da to zaista nisu od mene očekivali, no što je previše previše je.... kasnije su mi suze krenule od živčanosti ((ne znam jel vam se to kad dogodilo)). poslje smo se ((tu noć)) izzy i ja još svađale s njima i kolko smo se derale, nastavnica nam je bila došla.... LoL.... sad je sve oke....
ma neda mi se više pisat.... sve u svemu meni je bilo zakon. i večini nakon jedno petog dana.... sad se skoro svi žele vratit.
naši dečki....joka, marko, domo, tuci, robby i šlibar su proglašeni da imaju najgoru sobu - nikad je spremali....a znate kak su se zvali....cigani-hm, pa vidi se :)
bleeeee.... danas sam bila na upisima za srednju.... upisala sam ekonomsku.... dobro je jer znam 4 osobe koje idu sa mnom u razred.... za početak je to odlično :)
ovaj....mislim da je post podugačak pa bi bio red da prestanem brbljat i svima vam pošaljem pusu.... e i da: pozdravite starog....=)
((neke nove fore ((?)): bravo bravo nemoj se s stidit....&....cure svima govore: pozz starog, a dečki pozdravljaju stare....=) budalje....sve je to krenulo od janjića....mamlaza))
pa-paaaaa

Post je objavljen 04.07.2007. u 10:03 sati.