Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

" Sve što god zamolite i zaištete, vjerujte da ste postigli i bit će vam ! " ( Mk 11,24)

Samo naše ime "Molitveni vijenac" govori, da je naša prva zadaća m o l i t v a. Biskup Valter Župan, u svojoj propovijedi molitvenim vijencima na hodočašću na Mariji Bistrici, rekao je: "A vi, dragi molitveni vijenci, ustrajte u u molitvi, jer se toj ustrajnoj molitvi ništa neće moći suprotstaviti! Isus je molitvi obećao potpuni uspjeh: Štogod dvojica ili trojica zamole Oca nebeskog u moje ime, dat će im. Nastojte, dakle, moliti jedni za druge i podržavati se u tome!"

Zato mi se čini da bi bilo dobro i korisno i ovdje na nasem blogu otvoriti stranicu Molimo jedni za druge . Dragom Bogu vjerojatno ne treba sve u detalje opisivati, ali kad mi vidimo ime i konkretnu potrebu, onda žarče i usrdnije molimo. Stavit ćemo naše molitve u ruke Kraljice obitelji, nek ih Ona nosi pred prijestolje Božje i neka Ona s nama moli. Čvrsto vjerujmo da ćemo dobiti ono što molimo, jer imamo i čvrsto Isusovo obećanje: " I ja vama kažem: Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se. Jer svatko tko moli, prima; tko traži, nalazi, a otvara se onomu koji kuca " (Lk 11,9-10).
Svoje molitvene nakane i konkretne potrebe dojavite nam na naš mail: molitveni_vijenac@yahoo.com ili ostavite svoju poruku u komentaru, a ja ću je staviti u desni stupac . Nakane mogu biti najrazličitije: za uspjeh na ispitu, za ozdravljenje, da se tata i mama pomire, da mi dijete ne krene lošim putem, da prestane pušiti.....Sve te nakane i potrebe uključivat ćemo u svoje molitve, sjetit ćemo ih se češće preko dana i slati Isusu kratke i žarke molitve od srca k Srcu.
Sjetimo se da smo obećali i moliti za sve obitelji svog molitvenog vijenca i za obitelji cijelog svijeta. Pa kad otvorimo ovu stranicu, izmolimo i Molitvu za obitelj, našeg blagopokojnog velikog pape Ivana Pavla II. Samo molitva može mijenjati nas i svijet oko nas. Jer molitva je Bog koji sve čini. A u njegovoj su ruci i svemirska prostranstva i srca ljudi.

Image Hosted by ImageShack.us

Dječja molitva

Post je objavljen 04.07.2007. u 04:22 sati.