Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luxuriousharajukuworld

Marketing

Jennifer Lopez ~ Britney Spears ~ Ashanti ~ Kelly Rowland

Image Hosted by ImageShack.us

~Nedavno je na internet procurila nova pjesma Jennifer Lopez. Naziv pjesme je "Wrong When You're Gone", ali se još ne zna dali će pjesma biti Jenniferin prvi singl, ili dali će se uopće i naći na novom albumu na engleskom jeziku. Clip (traje malo manje od 2 min.) možete downloadati ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us
~Prema najnovijim informacijama, novi singl Britney Spears trebao bi izaći već krajem ovog tjedna. Osobe bliske sa Britney izjavile su da će prvi singl sa dugoočekivanog albuma pop princeze izaći 07.07. ove godine, ali o tome nema više informacija niti je poznati naziv pjesme. Mislim da su ovo samo izmišljotine, jer da je istina, već bi se prije doznalo... nemoguće je takvo nešto zatajit. Ali opet... ko zna...

Image Hosted by ImageShack.us
~"The Declaration" je naziv novog, četvrtog po redu albuma američke R&B/pop pjevačice Ashanti. Na ovom albumu Ashanti je surađivala sa producentom L.T. Huttonom, sa kojim je također radila i na duetu sa T.I.-em i Tupacom u pjesmi "Pac's Life". Osim njega, radila je sa poznatim producentima Jermaineom Duprijem i Pharrellom Williamsom, a izjavila je i da je snimila pjesmu sa Snoop Doggom. Album će biti objavljen 23. listopada ove godine. Prvi singl sa albuma, pjesma "Switch" na kojoj gostuje Ashantin dečko, reper Nelly, procurila je na internet u lipnju, ali videospot još nije snimljen.

Image Hosted by ImageShack.us
~Nakon singla "Like This", Kelly Rowland sa svog novog albuma "Ms Kelly" objaviti će pjesmu "Comeback". Točan datum izlaska pjesme još nije poznat, a možete je poslušati i downloadati ovdje.


Post je objavljen 04.07.2007. u 00:28 sati.