Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Kako do idealizma...

Oslobodite se prošlosti
Jeste li još uvijek opterećeni prošlom vezom i odnosi li vam ona još uvijek previše energije, generira razočarenje, ljutnju, otpor prema zbližavanju ili negativne emocije? Ne možete biti emotivno dostupni sve dok se ne oslobodite prošlosti. Bez obzira koliko bilo teško, morate pustiti stare i propale veze.
- Prestanite pričati o toj osobi
- Prestanite se ljutiti na tu osobu
- Prestanite slušati druge koji žele s vama razgovarati o toj osobi
- Prestanite izigravati ili se osjećati žrtvom zbog toga kako vas je tretirala.
Zaželite svome bivšem dečku, curi, mužu, ženi ili bivšem ljubavniku/ljubavnici sve najbolje u životu. Prestanite mu pridavati važnost i nemojte dopustiti da situacija kontrolira vas. Preuzmite kontrolu nad svojim mislima.

Popis idealnih kvaliteta
Budite iskreni prema sebi i napravite popis idealnih kvaliteta koje očekujete da vaš budući partner ima. Ne onih koje mislite da zaslužujete ili onih koje se očekuju. Napravite svoje popis. Koristite kontraste (što ne želite) kako biste lakše definirali ono što želite.
Hodali ste sa škrtcem u prošlosti? Upotrijebite to kao inspiraciju: moj savršeni partner bi trebao biti darežljiv.
Imali ste vezu s osobom koja vas je varala? Pokušajte ono što želite definirati ovako: moj savršeni partner će mi biti odan, vjeran i podupirati me kad god je potrebno.
Privlačili su vas oženjeni ili nedostupni na drugi način? Recite sebi: moj savršeni partner nije zauzet, dostupan je i spreman za vezu.

Eliminirajte ono što vas sabotira
Možda mislite ili osjećate kako niste spremni za vezu zbog svojih strahova i zabrinutosti? Ili možda mislite kako ne postoji partner za vas uopće? Ako je to istina pokušajte molitvom ili afirmativnom meditacijom eliminirati to što vas sputava.

Vizualizirajte ono što želite
Dvaput dnevno, ujutro i navečer, pogledajte svoj popis i glasno ga pročitajte. Osjetite želje. Vizualizirajte sebe i budućeg partnera na posebnim mjestima kako se dobro zabavljate.

Dopustite sudbini da učini svoje
Sudbina će pronaći najbrži i najizravniji način da vas spoji. Trebate samo vjerovati da nevažno o onome kako stvari izgledaju ispod površine se odigrava nešto sasvim drugo.

Budite zahvalni na sitnim znakovima pažnje i pružite svakome tko odašilje pozitivne signale priliku.
Ali nikud ne žurite, čekajte pravog/pravu.

I kad upoznate savršenu osobu nastavite s afirmacijom
- „Sve između mene i partnera je mirno i harmonično“.
- „Partner i ja smo najbolji prijatelji“.
- „Partner i ja ljubav izražavamo nježno i toplo“.
- „Moj partner je puno potpore i pomaže mi ostvariti moje snove“.

Postoji navika da kada uđemo u vezu da se usredotočimo na partnerove mane i naše stare navike ponovno manifestiraju probleme u vezi. Zamijenite sumnju s vjerom i upornošću.

-Josip-

Post je objavljen 03.07.2007. u 17:09 sati.