Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hanadeka

Marketing

Moj mali-veliki dnevnik 2

Evo da vam se malo javim. Nije me bilo duuuuuuuuuuuugo vremena.no Imam blog na kojem radim dizajnove pa sam više manje zaokupljena njime. Stalno primam narudžbe pa stalno i radim blogove. Moja stranica s dizajnovima je FMOWE.BLOG.HRpa ako netko treba dizajn neka ode tamo i naruči. Dizajnovi su brzo gotovi i super izgledaju. Samo mi morate ostaviti ako imate neku posebnu želju za boju, da napišem vaše ime ili nadimak idr.
No da se vratimo na temu zbog koje sam vam se javila... Moja mama radi u srednjoj školi. Danas su upisi pa sam išla s njom. Od 12 do 4(16) sati ću biti na internetu u toj školi. Baš sam, se poveselila jer ću moći raditi dizajnove, pisati postove, skidati slike, prčkati po internetu i isprobati sve mogućnosti koje pruža internet kojega ne plaćaju tvoji starci.smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehcool. Ali ima jedna zamjerka. Ovi kompići nemaju MaxADSL pa su jakoooooooooooo spori u očitavanju.bang Stignem otići do knjižnice, pročitati neki časopis, malo odspavatizijev pa se vratiti dok mi on spremi promjene koje sam napravila. Koja pljuga!nopuknucuburninmadheadbang
Inače, moja prekrasna seka sjedi do mene i oblači Barbie na internetu. Ima i nekih dobrih igrica, ali ona pokrene baš one dosadne sa zadnjoklasnom odjećom. I još ih obuče kao neke prosjake koji su došli iz socijalizma.Bljak!namcornonono
Sparky je narastao. Još grize ko navijen a da ne spominjemo ručnike razvučene po vrtu. Više ih i ne brojim. Kada više ne bude mogao trčati a da ne stane na neki od njih, tada će ih valjda početi spremati na svoje mjesto. Eto, zato me više sram zvati frendice doma jer mi je sve razbacano, a meni se više ne da čistiti za Sparkijem kojemu sam JA valjda osobna sluškinja.mad.
I eto, tako završila škola. Praznici počeli. Svjedođbe su podijeljene. Prošla sam s 5.00smijehnaughtywink i sve je super. Sve je super!? ni približno! Do sada sam se kupala samo tri puta eek, starcima služim kao rob koji je napokon danonoćno slobodan da im čisti njihov dom i sve što u njega spada. Kada budem imala vlastitu kuću ili stan u nju ću staviti samo najnužnije stvari da budem imala što manje stvari za čistiti.thumbup.
Kisam vas i MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM vas da mi ostavljate želje za dizajnove (ali na fmowe.blog.hr.) i da mi ih uzimate. Ako vam se sviđaju naravno. Ako ne, recite što ne valja pa da popravim. Kritizirajte i deset puta samo da napravim nešto što će vas zadovoljiti pa da mi uzmete dizajn. Još dizajnova možete naći i kod jessdizajnira.blog.hr.
Pozdravmahmahmahmahmahmahmahmah
wavewavewavewavewavewavewavewavewave
i pufficakisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

Post je objavljen 03.07.2007. u 13:07 sati.